ЗАРАДИ БАС: Том Ханкс ограба магазин в Ел Ей

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЗАРАДИ БАС: Том Ханкс ограба магазин в Ел Ей

16515
на 18.06.2019
ЗАРАДИ БАС: Том Ханкс ограба магазин в Ел Ей
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Холивудският ас Том Ханкс ограби магазин в Лос Анджелис. Причината е бас с телевизионния водещ със завидни комедийни заложби Джими Кимел.

препоръчано

В ефира на шоуто си Кимел охарактеризира 62-годишния актьор като изключително положителен човек, който никога не е бил замесен в скандални истории.

Водещият предложи на Ханкс, който е български зет, да влезе в най-близкия магазин за сувенири и да открадне нещо от там, без да го заплати. Звездата от "Форест Гъмп" прие предизвикателството и открадна от магазина няколко фалшиви статуетки "Оскар" и картонена фигура със своя лик. По-късно "плячката" на Ханкс е заплатена от неговия бодигард.

Междувременно актьорът се е заел с промотирането на анимацията "Играта на играчките 4", в която озвучава главният герой Уди. Това е най-добрият филм от поредицата.

"Знам, че звучи абсурдно, защото участвам в него, но това е един от най-хубавите филми изобщо, които съм гледал", заяви той и не забрави да отдаде заслуженото и на новите попълнения в актьорския състав на продукцията, сред които Киану Рийвс, Тони Хейл и Карл Уедърс, пише "Монитор". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК