ЗАРАДИ ВОТА: Неочаквани промени в София

ЧАС ПИК

ЗАРАДИ ВОТА: Неочаквани промени в София

27555
преди 5 часа
ЗАРАДИ ВОТА: Неочаквани промени в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Неочаквани промени в София се въвеждат заради изборите в неделя. Ще има временни промени в движението в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на общината.

препоръчано

От 07.00 часа на 27.10.2024 г. до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа и материали от районните избирателни комисии, се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. "Д-р Желю Желев".

От 19.00 часа на 27.10.2024 г. до приключване на транспортирането и предаването на изборните книжа и материали от районните избирателни комисии поетапно се ограничава движението по бул. "Цар Освободител" в участъка между ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Княз Ал. Дондуков".

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК