Заради коронавируса: Въвеждат полицейски част в столицата на Тунис

Африка

Заради коронавируса: Въвеждат полицейски част в столицата на Тунис

6973
на 08.10.2020
Заради коронавируса: Въвеждат полицейски част в столицата на Тунис
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В  Тунис властите обявиха, че въвеждат полицейски час в столицата Тунис за две седмици като мярка срещу разпространението на коронавируса, съобщават световните агенции, цитирани от БНР.

препоръчано

От изявление по държавната телевизия стана ясно, че през седмицата ограниченията ще действат от 21:00 часа до 05:00 часа сутринта местно време и влизат в сила от днес.

Ще има прекъсване в петък заради молитвите в джамиите, а през уикендите вечерният час ще бъде в сила от по-рано -  от 19:00 часа.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК