Заради паркомясто: Пребиха мъж в София

Крими

Заради паркомясто: Пребиха мъж в София

25235
преди 10 часа
Заради паркомясто: Пребиха мъж в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж твърди, че е бил пребит, след като паркирал колата си пред блока, в който живее. Нападението станало в столичния квартал „Овча Купел”. Иван Тъмбев обяснява, че вече над година получава бележки на колата си с текст: „Не паркирай тук” или „Паркирането забранено”. Заварвал е автомобила си и със счупени чистачки.

препоръчано

В сряда, след като мъжът паркирал колата си, дошъл негов съсед и го попитал докога ще паркира там. „Човекът се облегна на вратата на автомобила ми, каза, че не мога да паркирам там. Отговорих му, че това са общи, а не частни места. А той каза да си разкарам колата”, обясни Тъмбев пред NOVA.

Словесната разправа преминала във физическа, след като съседът ударил потърпевшия с юмрук. „Той ме свали на земята, аз го дръпнах и паднахме. Наш съсед се появи и ни разтърва”, допълни Тъмбев.

Иван твърди, че не е запречвал други автомобили и не е паркирал пред гараж. След инцидента подал жалба в полицията и си издал медицинско свидетелство за нанесените травми.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК