ЗАРАДИ COVID-19: Откриват плаващи острови в Копенхаген (СНИМКИ)

Европа

ЗАРАДИ COVID-19: Откриват плаващи острови в Копенхаген (СНИМКИ)

10596
на 27.11.2020
ЗАРАДИ COVID-19: Откриват плаващи острови в Копенхаген (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Във времената на новото нормално и социалната дистанция, дори обикновената разходка в парка може да се окаже проблемна. И понеже новите времена изискват нови мерки, един от вариантите за бъдещето на градските паркове е съобразен именно с тях.

препоръчано

Това е проект в Копенхаген, зад който стоят австралийският архитект Marshall Blecher и датското дизайнерско студио Fokstrot.

Става въпрос за плаващи острови, които са кръстени "паркипелаг". Паркът е съвкупност от малки островчета, на които всеки, спазвайки социалната дистанция, да се наслаждава на красотата на природата.

Проектът се казва "Островите на Копенхаген" и се очаква съвсем скоро ще бъде отворен за посетители, пише "Ева".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това