ЗАРАЗАТА НАСТЪПВА: Цял клас в Казанлък под карантина заради ученик с COVID-19

Образование

ЗАРАЗАТА НАСТЪПВА: Цял клас в Казанлък под карантина заради ученик с COVID-19

6530
на 17.10.2020
ЗАРАЗАТА НАСТЪПВА: Цял клас в Казанлък под карантина заради ученик с COVID-19
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Ученик от 11 клас в профилираната Природо-математическа гимназия "Никола Обрешков" в Казанлък е с установен позитивен тест за COVID-19.

препоръчано

Паралелката е поставена под карантина, а в гимназията се извършва крайна дезинфекция, съобщават от РЗИ. Момчето се чувства добре, предава БНТ.

През последните две седмици се доказва дифузно разпространение на вирусната инфекция , което се вижда от увеличеният брой на заразените област Стара Загора.

Тенденцията за нарастване на заразените с коронавирус, както и от други респираторни заболявания се дължи на настъпилия есенно-зимен сезон и увеличените контакти между хората в затворени помещения, предупреждават здравните инспектори.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК