ЗАРАЗАТА НЕ ПОДБИРА: COVID-19 тръшна и треньора на ВИП-овете Сами Хоссни

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЗАРАЗАТА НЕ ПОДБИРА: COVID-19 тръшна и треньора на ВИП-овете Сами Хоссни

12698
на 23.11.2020
ЗАРАЗАТА НЕ ПОДБИРА: COVID-19 тръшна и треньора на ВИП-овете Сами Хоссни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Въпреки, че полага неимоверни грижи, за да бъде във върховна физическа форма, дори и фитнес гуруто на звездите Сами Хоссни не се оказа застрахован от чумата на 2020 г. - коронавируса. Участникът в миналогодишния сезон на "Фермата" даде положителен тест, след като и майка му се разболя и дори се наложи да бъде хоспитализира в боницата в Стара Загора, научи ПИК.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Диагнозата успя да шокира Хоссни. До последно той не вярвал, че може да се зарази с COVID-19, тъй като води изключително здравословен начин на живот, тренира по два пъти на ден и се предполага, че има здрава като стомана имунна система.

"Това вече не го очаквах. Аз, човекът с толкова крепко здраве и имунитет - с 37,7 градуса температyра. Ах... както и да e. На позитивния тест отговарям с позитивно държание. Много е тежко, но и това ще мине", зареден е с положителни мисли Сами.

Най-вероятно той не се е заразил от майка си, тъй като тя бе изолирана под карантина в болницата под Аязмото. Състоянието на родителката му силно го притесни. "Състоянието й никак не е добро. Въпреки навременно предприетите мерки и многото усилия тя все още се бори здраво в болница в Стара Загора", призна терзанията си Сами преди десетина дни.  Той все още не е съобщил дали майка му е била изписана от лечебното заведение и в какво състояние е към момента. 

В социалните мрежи Сами Хоссни призна какво му е предписал личният му лекар - цинк, витамин B1, Селен 100, витамин D3. А за подсилване на имунната система той е добавил по свое желание клеева тинктура и пчелен прашец.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК