Вход
София
Времето в София 8 o C

ЗАРАЗАТА СЕ РАЗРАСТВА: Масово тестване за коронавирус в Би Ти Ви - още един репортер е положителен, Венелин Петков плаши с уволнения

ЗАРАЗАТА СЕ РАЗРАСТВА: Масово тестване за коронавирус в Би Ти Ви - още един репортер е положителен, Венелин Петков плаши с уволнения

на 23.10.2020
251423
0
ЗАРАЗАТА СЕ РАЗРАСТВА: Масово тестване за коронавирус в Би Ти Ви - още един репортер е положителен, Венелин Петков плаши с уволнения
Автор: ПИК
23.10.2020
0
251423

Оперативният ръководител на Би Ти Ви Венелин Петков е в паника след като се разчу за пламналата с коронавирус Би Ти Ви и плаши кадрите от нюзрума с уволнения. Причината е теча на информация и двамата с Гена Трайкова са се заели да издирят коя е къртицата, която е разкрила, че репортери и оператори в медията масово са заразени. Двамата търсели източника на ПИК, но изглежда не са наясно, че хората им са масово недоволни от укриването на вируса и не става дума за просто единичен случай. 

Както медията ни разкри първа още вчера, има и подаден сигнал до РЗИ-София за неспазването на мерките и плъзналата епидемия от името на половинката на Петков - бременната спортна водеща Николета Маданска. 

Сега шефът на новинарите, който не се е вясвал две седмици на работа заради заразата, бил изпратен да се оправя с кризата на място и предприел нова тактика да плаши хората с уволнение. Двама от тях обаче вече били напуснали по желание, защото нямали намерение да излагат на риск живота си. Става дума за кадри от техническия екип, без чиято работа излъчването на емисиите била поставена под въпрос. Техен колега вече бил под карантина, а друг със симптоми и скоро можело да се окаже, че и без уволнения, няма кой да работи. 

Същата е ситуацията с репортерите. Освен петимата, за които ПИК разкри по-рано днес, със симптоми бил още един, а карантинирани са още трима. От днес вече е започнало и масово тестване на контактните, така че скоро щяла да е ясна и зялата картина за бума на епидемията в Би Ти Ви.

"Скандално е, че телевизията не ни поема тестовете на всички, а си избират само определени по-близки кадри, на които ще платят за писиар теста. Безплатно ще е за всички на трудови договори, но много от операторите и техническия екип за на граждански, за да се пестят данъци и така ще трябва да си платят сами тестовете", разкриват още хора от медията пред ПИК и недоумяват кога Би Ти Ви най-сетне ще признае за гафа и ще се извини и на служителите си и на гостите на телевизията, които също са застрашени, но това е било крито от тях. 

"Да не говорим за интервюирани хора, които не са подозирали, че са контактували с болни, на колегите си от другите медии, понеже са били заедно по институции! На тези въпроси Венелин Петков заяви най-безцеремонно, че вече във всички офиси било така. 

Началник на репортерите пък се скара на оператор, че ако всеки казва, че е контактен, няма кой да работи. Тече масово тестване и лов на вещици от къде излиза информацията щото им сривало авторитета пред новите собственици", казват още източниците на ПИК.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК: Мъжът на Наплатанова от Би Ти Ви приет във ВМА с коронавирус след купон с Румен Радев САМО В ПИК: Мъжът на Наплатанова от Би Ти Ви приет във ВМА с коронавирус след купон с Румен Радев
Скандалът с корона кризата около президентството се...
на 23.10.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22721
архив

На едно новобрачно семейство се родило бебе два килограма. Когато техните познати обърнали внимание, че бебето е малко, майката (невинно)казала:- Ама какво искате? Ние сме женени само от три месеца!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x