ЗАРАЗА: Нови случаи на заразени с Хепатит А

Животът днес

ЗАРАЗА: Нови случаи на заразени с Хепатит А

14679
на 23.10.2018
ЗАРАЗА: Нови случаи на заразени с Хепатит А
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В Ловеч разпространението на Хепатит А продължава. Регионална здравна инспекция съобщават за още девет случая, с които броят на заразените надвишава 50, информира "Новини.бг".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Четири от новорегистрираните случаи са в Угърчин - тригодишно дете, посещаващо детска градина, 8-годишен ученик и двама възрастни - на 59 и 72 години, които са нерискови.

Двама болни има в тетевенското село Български извор - ученик и 34-годишна жена.

По един случай на заразен ученик е регистриран в селата Орешене, община Ябланица, и Петревене, община Луковит, както и 5-годишно дете в Тетевен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК