ГОРЕЩО
Жестоко убийство в село Прелез, извършителят е задържан
ПРАХ ЗА ОЧИТЕ: Кой плати метежа? DJ Асена НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА или ЛЪЖЕ за финансирането на протеста
Делян Пеевски: Заради политически чадър от ППДБ, СРС пусна на свобода директора, обвинен в незаконно заснемане на видеа от ученически тоалетни
Атанас Зафиров: Не се срамуваме за участието си в това правителство
Новите избори - дни преди Цветница
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти:
препоръчано
1 глава лук, 1 морков, 200гр.домати, 300гр.гъби, 1к.ч.ориз, магданоз, сол и черен пипер на вкус, 6 с.л. олио, 1 яйце, 4с.л.кисело мляко.
Приготвяне:
Лукът се нарязва,моркова се настъргва и се задушават за 2 мин. волиото.Прибавят се доматите.Налива се около 1 1/2 вода .Добавят се нарязаните гъби и ориза и всичко ври 20 мин.Накрая се прави застройка от 1 яйце и 4с.л.кисело мляко.В оригиналната рецепта се прави варена застройка. Добавя се и магданоз.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1317146
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
308927
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
277402
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
113988
на 26.04.2021


