Засекретиха делото за убийството в Цалапица

ЧАС ПИК

Засекретиха делото за убийството в Цалапица

71845
на 23.08.2024
Засекретиха делото за убийството в Цалапица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Много от призованите за днес свидетели по делото за убийството в Цалапица не са се явили в съдебната зала. Наложи се заседанието да се засекрети и да продължи при закрити врата. Днес е третият ден от процеса.

препоръчано

Родителите на подсъдимия Рангел Бизюрев са отказали да се явят в съда. Родителите на близнаците Динкови също не дойдоха в съдебната зала. Те ще бъдат призовани отново, съобщава БНТ.

При закрити врати се събираха показания от служители на полицията, които са били ангажирани в процедурата по международното издирване на Рангел и екстрадицията му от Дания.

Отлага се планираният за днес разпит на тайния свидетел по делото.

"На Рангел Бизюрев близките няма да присъстват не искат изобщо да дават показания отказали са се. И Динкови са призовани също, защото и те са давали показания, би трябвало и те да бъдат разпитани. Надявам се днес да си ги призовали. Не знам кой ще дойде и какво ще се случи", каза Атанаска Бакалова, майка на Димитър.

"Продължаваме разпита на свидетелите и накрая, когато приключи съдебното следствие, след разпита на всички свидетели, изслушването на вещите лица, ако има нови доказателствени искания, страните могат да ги направят. По своя преценка и съдът може да събира доказателства", посочи Евдокия Кемалова- адвокат на семейството на Димитър Малинов.

Вчера един от близнаците - Борислав - се отказа от съществени показания, дадени в хода на производството. Динков заяви, че не видял Рангел да удря Митко в лицето, защото по време на боя е седял в кола наблизо и на практика потвърди казаното от подсъдимия.

Бяха разпитани хора от приятелския кръг на Димитър и Рангел, които потвърдиха тезата, че повод за напрежението между двамата са подхвърлени обиди. При закрити врати вчера говориха и две момичета, които са били в близки отношения с Димитър Малинов.

Днес се очаква да бъде разпитан и шофьорът, който е закарал Рангел до летището след убийството.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Адвокат Росен Димитров с горещи подробности за ареста на Джейхан Ибрямов: Вземането на белязани пари е най-силното доказателство за извършено престъпление (ВИДЕО)
ново
Днес: 98
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК