Засилиха охраната на Централна автогара – София

ЧАС ПИК

Засилиха охраната на Централна автогара – София

35207
на 16.11.2015
Засилиха охраната на Централна автогара – София
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Засилени са мерките за сигурност на Централна автогара - София съвместно с Второ районно полицейско управление, за да гарантира сигурността на пътниците. Това съобщи пред „Фокус“ изпълнителният директор на автогарата Иван Мирославов. Той допълни, че от съображения за сигурност е по добре да не се коментират детайлите около охраната на автогарата. По думите му, големият проблем е с проверките на багажа.

препоръчано

“Това е големият проблем. Ние не знаем, но пък и ние като такова дружество не сме оторизирани да спираме на улицата някой и да му кажем – дай да ти проверим багажа. Там вече има, силите за сигурност знаят как да действат и какво да правят. Знаем, че те работят много сериозно по тези въпроси, но не съм аз човекът, който трябва да го коментира“ обясни той. 

Иван Мирославов увери, че охраната и целият персонал на Централна Автогара - София са инструктирани да бъдат особено бдителни за нередности на територията на автогарата. 

„Охранителната фирма е усилила охраната с повече хора като жива сила, органите на реда, Второ районно управление също. Имахме коментари и събрахме хората, предупредили сме тези, които работят постоянно в автогарата, персонал ангажиран със заведенията за обслужване, с хигиената да бъдат малко по-бдителни. Да наблюдават, да гледат вероятно нещо, което не е обичайно и да предупреждават хората, които се занимават с охранителната дейност“, подчерта Мирославов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК