ЗАСТРАХОВКА: Снахата на Доган брои 10 бона за стволови клетки на внуците му

Епицентър

ЗАСТРАХОВКА: Снахата на Доган брои 10 бона за стволови клетки на внуците му

27394
на 01.05.2021
ЗАСТРАХОВКА: Снахата на Доган брои 10 бона за стволови клетки на внуците му
Автор:   ПИК

Между 5 и 7 хиляди лева е платила снахата на Ахмед Доган - Памела, за съхранение на стволови клетки от пъпната връв на наскоро родената си дъщеря Ноел, проучи ПИК.

препоръчано

Внучката на почетния председател на ДПС се роди на 10 май, а по-миналата неделя младото семейство й организира първото парти - погачата, която се прави на 40-я ден от раждането.

Памела и Демир Доган много държали на процедурата, за да са спокойни за здравето на дъщеря си в бъдеще. Цените в банката за стволови клетки, която са избрали започват от 4300 и достигат до 7000 лева, според това за колко години родителите искат материалът да бъде съхраняван - дали 20, 25 или 30.

Най-вероятно на същата тъканна банка семейство Доган е поверило за съхранение и стволови клетки от пъпната връв и на сина им Адмир, който се роди през декември 2018 г. Ако е така, то загрижените родители са се бръкнали с поне 10 бона, тъй като при втори или следващ договор, компанията дава  специални отстъпки. 

Кръвта от пъпната връв представлява най-богатият източник на милиарди мощни стволови клетки, които могат да заздравят, регенерират организма и дори да спасяват човешки животи. Съхраняване на стволови клетки е процесът, чрез който тази безценна кръв от пъпната връв и плацентата се събира, и нейното съхраняване за евентуално използване в бъдещи терапии със стволови клетки.

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това