Застреляха водещ испански политик! (видео)

ЧАС ПИК

Застреляха водещ испански политик! (видео)

7258
на 13.05.2014
Застреляха водещ испански политик! (видео)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководителят на местното правителство в испанската провинция Леон – Изабел Караско, беше застреляна в едноименната столица на провинцията, съобщи БНТ, цитирана от novini.bg.

препоръчано

Според очевидци неизвестна жена е стреляла няколко пъти срещу нея. Караско, която е и регионален ръководител на управляващата Испанска народна партия, е починала на място, а убийцата е задържана. Основната версия за покушението е лично отмъщение. Премиерът на страната Мариано Рахой и други членове на ръководството на народната партия отмениха предизборните митинги, които трябваше да се състоят днес в различни градове на страната. Същото направи и опозиционната социалистическа партия.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК