Затварят за две седмици нощните заведения в Благоевградско

Региони

Затварят за две седмици нощните заведения в Благоевградско

8351
на 25.10.2020
Затварят за две седмици нощните заведения в Благоевградско
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За 14 дни се затварят нощните заведения в Благоевградска област. Това съобщи областният управител Бисер Михайлов пред радио „Фокус-Пирин”.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Той говори след заседание на Областния щаб за борба с коронавируса.

Михайлов разясни, че забраната влиза в сила от днес 25 октомври и ще важи до 7 ноември.

„Единодушно беше взето решение да бъдат преустановени посещенията в дискотеки, барове и други нощни заведения в рамките на 14 дни до 7 ноември. Предстои директорът на РЗИ-Благоевград да издаде съответната заповед”, каза още Михайлов.

Той се обърна към жителите на Благоевград с апел да бъдат отговорни към себе си, към своите близки, приятели и колеги с цел да се намали разпространението на вируса.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК