Затворници се биха до кръв в София (Снимки)

ЧАС ПИК

Затворници се биха до кръв в София (Снимки)

87481
на 09.10.2013
Затворници се биха до кръв в София (Снимки)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Затворници от цяла България се биха с юмруци на територията на Софийски централен затвор. За радост на надзирателите, този път пердахът беше добре организиран турнир по бокс, който бе организиран и  с разрешение от Министерството на правосъдието.

препоръчано

Все пак организаторите се страхуваха емоциите да не станат в повече и бяха подсигурили стабилна охрана. В сградата на затвора влезнаха и представители на федерацията по бокс, които също участваха в организацията. Именно техните съдии спомогнаха всичко да е по правилата.

Лишените от свобода използваха турнира, за да отприщят нервите и напрежението от тежкото ежедневие. Психолозите бяха категорични преди турнира, че e по-добре лишените от свобода да се бият организирано. ПИК научи, че скоро ще се проведат и състезания по канадска борба зад решетките, които също ще трябва да свалят негативното напрежение от престъпниците.

Камбоджанеца, Любо Младежа и Йоджи са най-впечатляващите имена, които бяха забелязани около юмручната схватка. Но победител стана изненадващо затворник от Тетевен, който излежавал лека присъда.

Все пак се получи зрелищен екшън, в който лишените от свобода показаха класа. Малкото журналисти, които гледаха спектакъла станаха свидетели на много сполучливи удари.

 

 Най-добрите от участниците ще получат от 3 до 5 дни домашен отпуск и по 4 часа свободно свиждане.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК