Затвор за полски свещеник заради педофилия

Европа

Затвор за полски свещеник заради педофилия

3583
на 02.12.2013
Затвор за полски свещеник заради педофилия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полски католически свещеник беше осъден на 8 години и половина затвор, след като беше признат за виновен за сексуално посегателство над 5 момчета, съобщава АП.

препоръчано

Съдът също забрани на 49-годишния свещеник да се доближава до петте си жертви, които са били под 15-годишна възраст към момента на извършването на престъплението. Забранено му е и в бъдеще да обучава деца. Свещеникът се казва Славомир С., като властите не разкриват цялото му име.

Присъдата подлежи на обжалване, допълват от съда.

Свещеникът, който пледира невинен, беше арестуван през април, след като една от жертвите му разкри, че е бил насилван между 2007 и 2008 г.

В процеса стана ясно, че свещеникът е спечелил доверието на момчетата, като им е давал пари назаем и им е плащал телефоните разговори.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК