Затвор за 16-годишен сериен крадец на коли в Шумен

Темида

Затвор за 16-годишен сериен крадец на коли в Шумен

4043
на 21.09.2021
Затвор за 16-годишен сериен крадец на коли в Шумен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

9 месеца затвор при общ режим на изтърпяване на наказанието наложиха магистрати на момче от Шумен, крало коли за разходки, които после зарязвало.

препоръчано

16-годишният Й.С. признал вина и се споразумял с прокуратурата, а Районният съд в Шумен е одобрил ефективното наказание. Преди да да се стигне до него, миналата година невръстният шуменец е имал наложена условна присъда отново за кражба на "Опел", както и на косачка и други инструменти от багажника на отмъкнатата кола.

Вместо да пази поведение, през април тази година, невръстният шофьор отново се впуснал в кражби - успял да подкара два ВАЗ-а и един "Фиат Панда", паркирани на различни улици, обяснява за набезите му "Труд".

Ползвал отвертка и умело палел колите с кабели. По сигнал на собствениците им, полицията открила всички, а после бързо задържала и извършителя с афинитет към автокражбите.

Пред униформените тийнейджърът разказал, че много искал да върне на точното й място първата отмъкната "Жигула" тази година, за да не се притеснява собственикът й. Забравил обаче къде е била паркирана и я оставил на 300 метра разстояние.

Определението на съда е окончателно, а невръстният криминално проявен дължи 864 лв. деловодни разноски, които баща му трябва да внесе.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК