Затънала в дългове болница пази празна сграда за 6 млн. лв.

Здраве

Затънала в дългове болница пази празна сграда за 6 млн. лв.

13951
на 20.07.2019
Затънала в дългове болница пази празна сграда за 6 млн. лв.
Автор:   ПИК

Сградата на бившия АГ комплекс в центъра на Стара Загора остава собственост на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович“, реши общото събрание на акционерите при затъналото в над 20 млн. лв. задължения здравно заведение.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

За евентуална замяна на масивната 6-етажна постройка с други обекти на територията на болницата, собственост на общината са гласували миноритарните собственици, а представителят на държавата, която притежава 87% от акциите, се е въздържал, уточнява "Монитор".

Сградата е оценена на около 6 млн лв, а преди време акционерите решиха да я предложат за продан с цел изчистване на поне част от борчовете, но така и не се появи мераклия да я придобие.

Единствено от община Стара Загора били склонни да я получат срещу замени на имоти, като намерението е там да бъдат настанени всички диагностични консултационни центрове и лаборатории от града и региона.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 151
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК