Защо го няма Делян Добрев да скочи на "Лукойл"? Ето къде бил (СНИМКИ)

Епицентър

Защо го няма Делян Добрев да скочи на "Лукойл"? Ето къде бил (СНИМКИ)

179266
на 20.01.2024
Защо го няма Делян Добрев да скочи на Лукойл? Ето къде бил (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Топновината на деня, разкрита от ПИК преди всички - номера, който "Лукойл" погоди на сглобката и който развали съботния рахат на Делян Пеевски, още не е предизвикала реакция у адаша му и пръв противник на петролната компания, която се ползва с редица облага със съдействието на правителството - Делян Добрев.

препоръчано

Инициаторът на Закона за компенсиране на разходите на потребителите за транспорт цял ден мълчи в социалната мрежа, където феновете му очакват да коментира поредната шмекерия на "Лукойл" - платените вчера само 45 млн. вместо очакваните 70 милиона лева, предназначени да стигнат обратно до хората като компенсации за скъпите горива.

Оказа се, че Добрев си е дал ден тотална почивка от политиката, за да го посвети на най-малкия си син Мартин и общото им хоби - ските.

Баща и син се пуснаха във Фейсбук като ледени шушулки от лифта на връх Снежанка в Пампорово, където днес се проведе и купа по сноуборд.

Изявите на родния и световен сноуборд елит обаче изглежда, че не са впечатлили двамата Добреви, тъй като състезанията се провеждаха на писта "Снежанка 2", популярна и като "Стената".

Читатели на ПИК щракнаха депутата на ГЕРБ на друга писта - "Малката стена", преди едно от спусканията със сина му. "Малката стена" е с ниво на каране за напреднали, каквито баща и син Добреви очевидно са.

Депутатът е страстен любител на зимните спортове и при всяка удобна възможност атакува заснежените писти, като е предал страстта си към ските и на най-малкия си наследник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК