ГОРЕЩО
ОСТАВА ОБЛАЧНО! Вали в планините, в Централна и Западна България. Над Странджа гърми (КАРТИ)
МВР да осигури свита за водача на бунта Мирчев, а за гостите на ококорения протест - Черепа и Бобокови, ВИП-зона с масички, напитки, топли завивки и газово отопление
ЦИРК БУШ ПАСТИ ДА ЯДЕ! От името на всички НЕпротестиращи връчваме оставката на Козилата Ерато
ЕДИНСТВЕНО В ПИК TV! Виктор Димчев: ППДБ си смениха дилъра, казва се Румен Радев. Готви се гражданска война с кръвопролития и жертви. Кандидатите на ГЕРБ за "Дондуков" 2 може да са само Христо Стоичков и Лили Иванова (ВИДЕО)
ПУНТА МАРА: Ивайло Мирчев ХЛАДНОКРЪВНО ИЗЛЪГАЛ за БТР-ите за Украйна, Борисов и Пеевски свършили цялата работа, а той само...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Варенето на яйца е проста процедура. Но понякога беленето им се превръща в голямо предизвикателство. В случая опитните домакини разчитат на един прост трик - добавяне на сода бикарбонат към водата за варене на яйцата.
препоръчано
В случая е важно да не прекалявате със содата. Една чаена лъжичка от тази съставка е напълно достатъчна.
Содата за хляб ще осигури алкална среда за варене на яйцата. В резултат на това черупката им ще стане много по-крехка и няма да бъде толкова здраво прикрепена към протеиновата повърхност. И разбира се, ще ги обелите много по-лесно.
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Бебе бенгалски тигър се роди в зоопарка в Стара Загора
5883
преди 10 часа


