ЗАЩО ДОГАН НЕ ИДВА В КЪРДЖАЛИ? Няма как планината да иде при бившия сараец, защото не му знае адреса

Епицентър

ЗАЩО ДОГАН НЕ ИДВА В КЪРДЖАЛИ? Няма как планината да иде при бившия сараец, защото не му знае адреса

70713
преди 5 часа
ЗАЩО ДОГАН НЕ ИДВА В КЪРДЖАЛИ? Няма как планината да иде при бившия сараец, защото не му знае адреса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Без Ахмед Доган „земеделците на Доган“ са пълна скръб. Но пък водачът не идва в планината. Няма как планината да отиде при Доган, защото, най-малкото, не знае адреса му след като го изгониха от „сараите“, пише Родопи24.

препоръчано

Едва 30-ина души, водени от  интересчии, носеха плакати и крачеха в шествието в центъра на Кърджали преди два дни. Нещо като парад на демокрацията, срещу репресиите, някакъв марш за нещо, което системно бе разсипвано в последните 30 години, именно от подобни крачещи и ухилени лица. Всъщност, лицата в по-задни позиции, като Хасан Азис, бяха бая посърнали. Не им се участваше нещо в този крачещ флашмоб, идещ да рече „Тук сме, бе, не само по пазарите“.

С други думи, пълен провал на мероприятието, пожелано от Доган.

Ремзи Осман, Хасан Азис и групичка! Това изречение казва всичко за кампанията на коалицията на „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“ – „Алианс за права и свободи“, в която Доган е вписан като водач на кърджалийската листа. Някои от плакатите бяха и с лика на бившия сараец, както вече му викат в Кърджали. Напомни малко на манифестация за 9-и септември, с лика на вождовете.

Доган видя, че етническите турци в „Бастиона“ не подкрепят „земеделците на Доган“ и затова днес няма да прозвучи негово силно послание от града край Арда. Няма да дойде пред Белия кораб, няма да отиде и пред старото дърво на пазара, където просъска в лицето на вербовчика си Иван Карамучев, лека му пръст, „Ти защо си пак тук!?“.

Вероятността за кърджалийско присъствие на Доган в деня, в който неговите хора закриват предизборната кампания, е едва 3 процента.

3 процента за „Селям, Кърджали, аз дойдох!“ и вероятността да се застои прав за повече от 15 минути пред привърженици.

Малко по-обнадеждаващ „земеделците“ е коефициентът за опцията „Доган ще говори в Момчилград“, но той трудно би издържал на сцената, гузно би било да направи изявление пред дузина репортери край паметника на Нури Адалъ (дисидентът, който каза „Доган не е от нас“), немислимо е да влезе в местната джамия, за чието довършване 150 хиляди лева лични пари дари Делян Пеевски…

Нейсе, каквото и да е, Доган трябва да се стегне и да дойде в Кърджали. И не, защото се налага оппровержение на съобщението на Гюнер Тахир, че е избягал в Русия, просто почнинените му са много зле на терен. Той трябва да им помогне за изборния резултат.

Джингибито на прехода. Като депутат Доган дори не стъпваше в парламента, та какво остава към настоящия момент за Кърджали. Но пък ликът на джингибито заема достойно място по трафопостове, капаци на мазета... Но само това не стига! 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК