Вход
София
Времето в София 2 o C

Защо е нахално точно Плевнелиев да плюе Радев. Бравурният младоженец от студиото на Гала съвсем загуби свяст...

Защо е нахално точно Плевнелиев да плюе Радев. Бравурният младоженец от студиото на Гала съвсем загуби свяст...

на 11.07.2018
50070
31
Защо е нахално точно Плевнелиев да плюе Радев. Бравурният младоженец от студиото на Гала съвсем загуби свяст...
11.07.2018
31
50070

„Радев е първият президент популист на България“, обяснява Росен Плевнелиев в удивително интервю за „24 часа“.

От текста научаваме още, че действащият президент „търси евтин пиар, няма никаква тежест и международен успех, всеки момент ще предаде Нинова и БСП, направи неуспешен опит да раздели ЕС“.

Прочетох и си казах: Радев задължително трябва да почерпи предшественика си.

Всяко ругателство на Плевнелиев има обратен ефект, укрепва рейтинга на засегнатия. Лошата агитация е контраагитация. По думите на поета – няма по-опасни врагове за Христа от бездарните попове.

Съдя по себе си. Публично съм критикувал Румен Радев, известно е отношението ми спрямо него. Като си представя обаче нахилената физиономия на бравурния младоженец от студиото на Гала и като чуя „компетентните му размисли“ относно български президент, почвам да се съмнявам дали съм прав.

Най-сигурният начин да заобичаш Радев е Плевнелиев да си отвори устата и да попържва.

И няма значение какво говори, няма значение дори дали в думите му има основания.

Преди всичко е грозно, неетично бивш държавен глава да оплюва наследника си на поста, и то с лексиката на квартален активист на ГЕРБ. Не помня подобен прецедент преди. И Желев недолюбваше Стоянов, и Стоянов не изгаряше от любов по Първанов, и Първанов нямаше поводи да харесва Плевнелиев.

Но никой не си позволи глупостта да „изригне“ с подобен инфантилен патос. Никой не посмя да унижи колегата си и институцията, защото по този начин щеше да унизи и себе си.

Не става дума за куртоазия. Това се нарича приемственост.

Хубав, лош, в момента Румен Радев е действащ президент, олицетворява нацията. Медиите и обикновените граждани имат право да говорят и пишат, каквото си поискат за него. В крайна сметка това им е работата – да контролират, да изискват, да коригират.

Но човекът, който само допреди година и половина е обитавал „Дондуков 2“…

Тъпо, тъпо отвсякъде. Издава силно наранено его, себичност, невъзможност да се отърсиш от комплексите си. Прилича на семеен, кухненски скандал – зарязана съпруга отмъщава на мъжа си, който е заживял с любовницата.

Твърденията на Плевнелиев са безцеремонни и от друга гледна точка, отвъд протокола.

Точно той, най-олекналният президент в историята ни, едва ли има право да говори за чуждата „тежест“. Народният фолклор ще го запомни завинаги като „Чехлю“. А сега, вторично, и като изкукало старче, приклекнално край фустата на именита столична златотърсачка.

Ще се запомни и че бе на път да обяви война на Русия, карикатурно напервайки гребен в позата на ястреб. А всъщност така и не успя да се еманципира от кокошарника на дребните си страсти.

Плевнелиев до последно си остана прислужник на ГЕРБ. Може би това е и единственото му качество – лоялността към онези, по чийто внезапен каприз оглави държавата, съвсем неочаквано и за самия него.

Тъкмо се бяхме обнадеждили, че окончателно се е оттеглил в сапунените селения на сказката си със синоптичката, и ето – реши  да напомни, че е държавник, мислител, анализатор…

С две думи – видяхте ли сега как е без мен, къде бях аз, къде е Радев, ехее, опичайте си мозъка след някоя и друга годинка пак да ме изберете.

Защо не? Нахалството е хронична черта на българските политици.

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
браво . точно
2
ХУБАВО Е , ЧЕ ПОНЯКОГА СТЕ ОБЕКТИВНИ И ПУСКАТЕ И ТАКИВА СТАТИИ.
3
Плюнка плюе ! Но едва ли докосва някого издуманото от някакъв крадлив лъжец - нулева значимост !!!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Важното е, че от ГЕРБ си го обичат!
6
Н*делко, Н*делко, на малкия пръст не може да стъпиш на Плевенлиев по чест, почтеност, достойнство и морал. Руските продажници у нас никога няма да простите позицията на Плевнелиев срещу "братска" Русия.
7
За какъв "език" на Плевнелиев говорите? Той просто каза, че Радев е популист, което е абсолютната истина, заявена, между впрочем, преди това от социолози и коментатори. Настоящият президент е естетсвен придатък на опозицията!
8
plevnju besche tolkova president,kolkoto stoitschkov e kosmonavt
9
Плевнелиев много пъти е критикувал ГЕРБ,докато радев си е мижитурка и няма тази смелост да критикува бсп.Плевнелиев е по добрия Президент
10
dobre,tsche plevneliev ne ni vkara vav voina.
11
Чехльо ли е, Плевньо ли е, това е подробност! Важното е че прилича на мистър Бийн и слага в джоба си Роуад Аткинсън!
12
Точна статия - само така
13
Ако си умен е за дълго, но ако си прост Артелчик е за цял живот! Очилатият Румчо Тъпото пак каканиже и сричкува лъжи и обвинения, защото е обикновен завистлив комплексар! Да си пие Простанола, че съвсем си изтърва нервичките :)Чудесно е че обикаля шкембеджийниците, поне за реклама на субпродукти става Артелчика! Искала Корнела Топки, че за конгреса на БСП да е като МЪЖ :) Спина вече не е актуален в БСП-ЕООД корни,кико,ленчето и свине, сега на мода е джендъризма, търсят се топки за присаждане, ама голям е дефицита им в БСП! Потърсиха и Славуца за топки, ама той импІотентен и бездетник, става само фелаІцио на мутрите да прави! За Мая Костинбродска, също се търсят Топки, тя пък Радев захапа, че някой му отхапал топките, за това каканижел и се плюнчил. Мъка, голяма мъка в БСП-то!Да си Ви живи и здрави :)Мъка, голяма мъка в БСП-то, ще ходят по Вирджините да се лекуват финансово с Офшорки!
14
Погледнете Лудата Деси и вижте и вижте синоптичката как няма да има Плевнелиев самочувствие.
15
Явно новоизлюпената екс презедентша и бивша раздавачка на ласки на почти всички известни футболисти, кара човека да се готви отново за президент.Щото на нея ѝ е малко ,че успя да се ожени за богаташ отново но трябва и ѝ търпим болните амбиции.
16
Нещо става с ПИК, пореден обективен коментар, с нормален тон. Несравними са Плевнелиев и Радев, ясно е за всеки. Първият е част от комеомолските продукти на БКП, заради които още страда България. Радев си има своите качества, основно че не е замесен в корупцията и разграбването на България, че не се е отделил от хората, има нормално поведение. Има реална оценка за състоянието на държавата и криъиките са му съвсем обективни. Това не се харесва на групата шайкаджии, за които е важно да се краде и лъже населението. Ето защо Барона от Б е създал група за злепоставяне на Радев но това няма да му помогне. Съвсем резонно авторитета и уважението му се увеличават.
17
Вижте умните коментари на тролове герберски и разберете що се разбират с матриала банкянски .
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Как няма да критикува,като е Президент на България,Ѝ май само ТОЙ има топки на ДРУГИТЕ топките за закачени на огледалата за обратно виждане на НСО автомобилите,Язък за Пешко че мълчи а той беше най-устатия от всички....но демокрацията И НЕГО НАУЧИ БЪРЗО ДА ЗАБРАВЯ...а това означава че китариста от Филибето изпълнява повелите на БРП(к) БКП и БСП....и може спокойно да ЦЪФНЕ на Бузлуджа......и ще Е най-миризливото цвете от букета на ''ДЕМОКРАЦИЯТА'' а БСП "най-демократичната" партия.А токива АГИТАТОРИ от рода на Даааа да знае че отдавна му е минало времето и няма кой да им вярва може спокойно да целуне задните бузи на ФИДАНКАТА Курни ИМПЕКСОВА.....ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРИ ПЛЕВНЯТА...????
20
говори си каквото мислиш,живей си щастливо с Десито и хич да не ти пука за кафявите издания като п.ик и тем подобни!
21
не,че завиждам ,ама и аз искам Деси,пък то все д.елянчо ми се пада.
22
Това нещо, както и да го наречем - мистър Бийн или Рошко Банев - просто завижда и дрънка по най-махленския начин. Това нещо забрави ли, че по неговото президентство се червяхме от срам, че такова нещо ни е президент. Статията е обективна.
23
Генерал Радев може да получава оценка от орлите. А не от чехльовците, недялkOвцете и тони шайковците. Една и съща 3гaн , която си мисли, че мнението и струва повече от това което и е платено, за да го даде.
24
Мисля, че най-раумно ще е просто да отнесем казаното от Плевнелиев в графата ,,без коментар,,...
25
това путе се ежи на голям х...у,ма той е и десито и него,даже за едно шъ ги навърви
26
и сега на този плужек ние ще му плащаме до живот 75 процента от заплата на деистващия президент кола офис персонал това трябва да се промени такива екстри могат да си позволят богати страни но малка и бедна бьлгария не
27
Браво на автора. Много точна и пълна характеристика на плевнелиев. Просто няма какво да се допълни, освен напъните му за извънгранична, дългосрочна командировка в немскоговорящите страни. Катето има да му връща. Той на нея, тя на него......
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Сетили се сега за плюят по палячото, станал по нечии прищявка президент, къде бяхте тогава, когато това недоразумение предизвикваше само присмех и съжаление и в такива случай като сегашния, хората казват"На умряло куче,нож вади"!
30
Авторът признава, че много пъти ( всеки ден по няколко пъти) е плюл по президента, на не е издържал след като е чул, че една отрепка, един помияр, по скоро лешов цървул злослови по адрес на Радев. Обрязания помак от Неврокопско е известен с това, че стана президент след като Борисов публично го чукаше по главата със средния си пръст в НДК, в края на изборния ден. Това първо. Другото с което е известен мърляча от Неврокоп е, че до сега е имал три съпруги.Не е тайна, че той само ги е хранил и обличал , а други са ги eбaли и продължават да ги eбaт. С последната си съпруга шматката - резак стана изведнъж баджанак на четирима наши футболисти и един треньор по футбол - Чичовото. За останалите му баджанаци нека четящата прогнозите за времето само да му каже. И този Путьо Путев да дава оценка на генерал Радев - не става.
31
Плевнъо да си взима хубавите парички като бивш президент, какъвто се изживяваше, но за съжаление нямахме в негово лице и се срамувахме от глупостите му и поне да си мълчи, че вече достатъчно се изложи! Да си играе водевилът и токова-смешник жалък! А 13ти номвр-ти си също жалък, ама си самотен в коментара си, така че "Мука кана", както казват на турски много образно- затваряй си устата, тъп.нгер!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

По улицата минават празнично украсени коли за сватба, весело свирейки. Една баба коментира: - Ето, още една я откарват с музика да мие чиниите.

няма нови новини
Днес: 338
hot
най-четени новини в момента
сега
2699
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Валентин Касабов от НФСБ с разкрития за бойкота на "Атака" и скандалите в "Обединени патриоти" (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАВАЙТЕ: Тези диети по време на Коледните пости са опасни
x