Защо Коцето от "Възраждане" пропусна БТВ и Нова

КОМЕНТАРИ

Защо Коцето от "Възраждане" пропусна БТВ и Нова

101892
на 07.10.2022
Защо Коцето от Възраждане пропусна БТВ и Нова

Последвайте ни в Google News Showcase

Моля, не бъркайте предубеждението си към Коцето от "Възраждане" с истината, която дръзна да изрече за "Капитал", "Дневник", "Медиапул", "Клуб Зет" и останалите ибрикчии на "Америка за България" и подсъдимата олигархия.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Крайно време е да се забрани на чуждестранни НПО-та да финансират медии и правосъдни органи - съд, прокуратура, адвокатура.

Крайно време е да се бръкне издълбоко в собствеността на тъй наречените "национални телевизии". Чии са БТВ и Нова всъщност? Как така шефът на директорския борд на една от тези телевизии е бивш директор на ЦРУ?! Според вас в чия полза работи тази телевизия - на ползу роду ли?

Крайно време е да се прозре, че огромното мнозинство от "независимите" и деклариращи обективност български медии са притежание на олигарси с обвинителни актове и проблеми със закона - Иво Прокопиев, Сашо Дончев, Огнян Донев, Цветан Василев, Бобокови...Те ползват медиите като щит пред правосъдието, ползват ги за рекет.

В България медиите, издавани и притежавани от журналисти, се броят на пръстите на едната ръка - нескромно казано, агенция ПИК и вестник "Ретро", "Труд", "Афера" и...нещо не мога да си спомня други.

Каква велика "случайност", че именно тези медии от близо година са подложени на зверски хакерски атаки...

Като цяло Коцето е прав, с малка подробност - към "Капитал", "Медиапул" и "Клуб Зет" бе длъжен да добави БТВ и Нова. Те са двете най-отровни глави на медийната ламя, контролирана от мафията, защото достигат до най-широка аудитория и години наред манипулират съзнанието на "драгия зрител" в полза на корпоративните си господари.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК