Защо медиите не питат къде е Слави Трифонов

ТОП НОВИНАТА

Защо медиите не питат къде е Слави Трифонов

74594
на 27.07.2021
Защо медиите не питат къде е Слави Трифонов
Автор:   ПИК

Колежката Ива Николова днес отиде с камера и микрофон пред резиденцията на Слави Трифонов в Бояна. Поиска да му зададе простички въпроси:

препоръчано

"Жив ли си? Похитен ли си? Да не би някой да е подменил самоличността ти и от твое име да управлява партията ти, а сега и държавата? Кой е този "някой" - Ахмед Доган, Румен Радев, Херо Мустафа?"

Ива позвъни на звънеца на охраната, но отговор не последва. Повися повече от час и си тръгна. Обеща утре да иде пак.

Странно е, че лидерът на партията-мандатоносител не се е появявал физически от месеци. Че не води лично преговорите за съставяне на правителство. Че се обажда само през фейсбука си, чрез статуси, писани от дежурния за деня сценарист. Че някакви гримьори трескаво се мъчат да го приведат в "угоден" вид, за да изчете на аутокю състав на правителство. Писан другаде.

А ако сме жертва на колосална измама и конспирация? А ако България е в ръцете на похитители и узурпатори?

Още по-странно е, че медийната гилдия не заявява интерес по тези теми. Няма репортажни коли пред дома на Слави Трифонов, няма задъхани репортерки с извънредни включвания. Журналистите се задоволяват с протоколна информация от брифингите на Тошко и олимпийския бог Филип Станев. Защото...журналистите отдавна са престанали да работят в полза на обществото. И отказват да се разровят в задкулусието, които ни сервират под формата на "промяна".

Ива Николова и ПИК обаче ще продължават да питат.

Сподели:
Бомба x
МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво МИСТИЧЕН ДЕН: Тази чудотворна икона на Света Богородица излекувала тежко болната сестра на патриарха, а в българските храмове се извършва специален молебен - ето за какво
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков посрещнат с викове “Победа” в Търново: Поканих Радев на диспут, но от 7-и октомври няма отговор. А би трябвало мен да ме е страх (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това