Защо мъж реши да ограби банка при това иска само 1 долар?!

Забавно

Защо мъж реши да ограби банка при това иска само 1 долар?!

15673
на 15.11.2016
Защо мъж реши да ограби банка при това иска само 1 долар?!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано


Историята е колкото шокираща и смешна, толкова и тъжна. Всеки крадец има убедителна причина, за да извърши обир и да се сдобие с лесни пари. Тим Алсип (на снимката) има убедителна причина, макар и различна от очакваното - това е единственият начин този мъж да си позволи лечение. Той иска да влезне в затвора, за да може да получава храна и да бъде лекуван.


Една сутрин, 50-годишният Алсип отива в Portland-area Bank of America и спокойно подава на касиера бележка: „Това е обир. Дай ми един долар. „След това Алсип взема доларова банкнота и сяда кротко в лобито, чакайки полицията да пристигне. Според The ​​Oregonian, той има психични заболявания, наркомания, и проблеми със зъбите, които изискват адекватно лечение. Жертвайки свободата си Алсип „си плаща“, за да получи медицинска помощ.

Алсип е без дом и няма минало криминално досие в държавата.Той е арестуван и обвинен във втора степен грабеж, за да бъде освободен, трябва да се плати гаранция от $ 250,000. Така мъжът остава в затвора.

Цената на здравеопазването в САЩ нараства драстично през последните 50 години – много по-бързо, отколкото средните заплати, които са в застой. За четиричленно семейство, здравеопазването сега е по-скъпо от храната.

За съжаление, историята на Алсип става все по-често срещана в днешна Америка, бедни, отчаяни хора, които не са в състояние да си позволят подходящи грижи извършват псевдо-престъпления, защото, лечението и храната в затвора са единствената им възможност.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК