ГОРЕЩО
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОТЕСТА: ГОЛЯМАТА ЛЪЖА на "Промяната" (СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ)
Зафиров: За момента няма причина "БСП-ОЛ" да преосмисли участието си в управлението
Публикуваха новия проектобюджет за 2026 г. - eто основните му параметри
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ОСТАВА ОБЛАЧНО! Вали в планините, в Централна и Западна България. Над Странджа гърми (КАРТИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Повечето домакини слагат в каймата хляб, който предварително е накиснат във вода или прясно мляко. Но по-опитните от тях са убедени, че това е голяма грешка.
препоръчано
Добавянето на хляб в каймата оказва негативен ефект върху вкуса на кюфтета, който се усеща най-вече след повторното им затопляне. В случая те придобиват лека горчивина. Суровите картофи определено ще направят кюфтетата по-вкусни и няма да им придадат горчив послевкус.
Грудките може да се смелят директно в месомелачката заедно с месото или да се настържат на ренде.
12 пожарникари от Видин и 12 изоставени кучета в един календар с кауза
2938
преди 32 минути
Бебе алпака се роди в зоопарка в София
3851
преди 52 минути
Над 500 души се простиха с прегазения на Околовръстното полицай (СНИМКИ)
23520
преди 1 часа
Рязаната с макетно ножче Дебора си хвана гадже
11943
преди 2 часа


