Защо Румен Радев не е болен от коронавирус

Час Пик ГЛАВНА

Защо Румен Радев не е болен от коронавирус

382811
на 22.02.2021
Защо Румен Радев не е болен от коронавирус
Автор:   ПИК

Защо Румен Радев не е болен от коронавирус?

препоръчано

Този резонен въпрос е една от най-обсъжданите теми сред елита у нас в последните дни, установи ПИК. Задават си го и обикновени граждани, сблъскали се със заразата покрай своите близки и семейство. Досега са единици случаите, в които член на едно домакинство да е пипнал китайския вирус и останалите да не го прихванат.

Нищо подобно обаче не се съобщава публично за Румен Радев цяла седмица, след като жена му Десислава се е заразила. За нейния положителен тест официално бе обявено преди 5 дни, което значи, че поне 2-3 дни преди това тя е пипнала заразата и се е почувствала зле.

От президентството съобщиха по повод болестта й, че на Радев също е правен PCR тест, но той е бил отрицателен. Това обаче е обичайно в първите дни. Оттогава насам не е ясно дали той си е правил повторно изследване и дали е заразен. Излиза, че Радев не е пипнал вируса от съпругата си, което пък на свой ред дава хляб за няколко хипотези. 

Първата е, че Радев отдавна се е ваксинирал, но крие това. Почва за нея дава фактът, че куп приближени на президента изкараха коронавируса, но той така и не го пипна, сякаш и предпазен. Една от версиите дори гласеше, че той е бил един от първите пробвали руската ваксина "Спутник", изпратена му като подарък от Владимир Путин. 

Доказателство за тази хипотеза е фактът, че най-верният човек на Радев - Димитър Стоянов, изкара тежко заразата през есента, но държавният глава не беше болен. Преди това същото бе положението с говорителя му Калоян Методиев, а наскоро и с вицепрезидента Илияна Йотова. Множество бяха и потвърдените случаи на заразени с коронавирус служители от НСО, охраняващи оглавявавана от него институция. 

Според друга версия обаче Радев отдавна е изкарал инфекцията, но тъй като в първите 9 месеца на пандемията той опитваше да неглижира опасносттта от нея, не е съобщил и е скрил този факт. Привържениците на хипотезата смятат, че това се е случило през лятото в разгара на уличните акции, свикани под вдигнатия му юмрук. Затова и не било съобщено за болестта му, за да не се разколебаят метежниците. 

Третата версия е, че ако не е ваксиниран, то Радев се предпазва с някакъв специален медикамент, който го превръща в неуязвим от заразата човек. Според тази версия той ползва специални тайно разработени оръжия срещу вируса, също патент на руснаците, с каквито дезинфекцирали и пазели и Путин. 

Доста по-правдиво звучи друга версия - Радев не живее с Десислава Радева. Слуховете за това са многобройни в последните месеци, вариращи от редовни скандали между двамата до това, че президентшата се е изнесла от държавната резиденция. Дори да живее там обаче е ясно, че не е в особена близост с Румен Радев, защото иначе нямаше как той да не е пипнал коронавируса. 

Последната версия е също не по-малко вероятна, а тя е, че Радев все пак е дал положителна проба за коронавирус покрай заболяването на жена си, но отново този факт се крие, за да не признае президентът, че има пандемия и тя е опасна. За да опровергаят това и да спрат бума на всевъзможни хипотези от "Дондуков" 2 трябваше вече да са съобщили какъв е резултатът от контролния тест на Радев на петия ден от позитивирането на жена му Десислава. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Адиос, ретрограден Меркурий! Адиос, ретрограден Меркурий!
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Какво се случва пред централата на ГЕРБ? Пълно мълчание след победата на вота - от партията не били социолози, за да коментират екзитполове (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Какво се случва пред централата на ГЕРБ? Пълно мълчание след победата на вота - от партията не били социолози, за да коментират екзитполове (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 223
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това