ЗА ДА НЯМА ШАМАРИ: Позорно изгониха кадър на Доган от Джебел (ВИДЕО)

ТЕМА

ЗА ДА НЯМА ШАМАРИ: Позорно изгониха кадър на Доган от Джебел (ВИДЕО)

180745
преди 4 часа
ЗА ДА НЯМА ШАМАРИ: Позорно изгониха кадър на Доган от Джебел (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отрицателни емоции изживя в Джебел бившият кмет на общината Бахри Юмер.

препоръчано

Преминал през различни партии, в неделя, в качеството си на общински координатор на земеделците на Доган, дошъл в града, за да агитира.

Разпасан като пейзанин, човекът на Ахмед Доган пробвал да започне политически разговор с група мъже. Те обаче в нормите на политическото приличие му обяснили, че не е желан в града.

“Хади ялла (тръгни си, махни се – б. р.)“ и “Хайде, излитай оттук“, чу Бахри Юмер и направи кръгом, опитвайки се в движение да отговори на въпроса "Защо е такъв предател", пише сайтът "24Родопи“.

Добрата новина за човека, който за 20-ина години кметуване закотви Джебел на дъното по развитие в Кърджалийска област, че до него не бяха допуснати други 10-ина млади мъже, които бяха доста по-емоционално заредени от прогонилите бившия градоначалник, разказват още местните.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: Искам Борисов с белезници да го изведете (ВИДЕО) ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: "Искам Борисов с белезници да го изведете" (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК