ЗА ПРИМЕР: Ирена Милянкова учи дъщеря си да готви (СНИМКА)

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЗА ПРИМЕР: Ирена Милянкова учи дъщеря си да готви (СНИМКА)

24467
на 18.12.2019
ЗА ПРИМЕР: Ирена Милянкова учи дъщеря си да готви (СНИМКА)
Автор:   ПИК

На семейна идилия се е отдала манекенката Ирена Милянкова. В навечерието на празниците, една от най-успешните български моделки се е посветила на децата си. 

препоръчано

Ирена влезе в кухнята заедно с дъщеря си Виктория. И дори сподели кадри, как двете се подготвят за Коледа и пекат бисквитки.

Главният кулинар е малката Вики, а Ирена само й помага. Резултатът обаче изглежда повече от вкусее. 

Ирена винаги е била всеотдайна майка и не спира да споделя моменти от развитието на малчуганите си.

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 321
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това