ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ! Ювентус прави детски камп на "Царско село"

Футбол

ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ! Ювентус прави детски камп на "Царско село"

18913
на 20.07.2016
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ! Ювентус прави детски камп на Царско село
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Първият в България лицензиран тренировъчен лагер на най-известния и успешен италиански футболен клуб Ювентус започва на 5 септември в София. Това обявиха на пресконференция организаторите от Фен клуб Ювентус-България и "Детска Футболна Академия - Комета". Кампът ще се проведе на терените на спортен комплекс "Царско село" от 5 до 9 септември, а тренировките ще са поверени на италиански треньори, специално командировани от "бианконерите".

препоръчано

"Момчета и момичета от цяла България на възраст между 5 и 17 години ще имат шанса да се включат в целодневните занимания, а таксата за участие варира между 600 и 800 лева в зависимост от това дали се включват нощувките", сподели Ивайло Рачев.

Освен възможността да работят с треньори от Ювентус, децата ще получат и пълен набор спортна екипировка - оригинална раница и топка на Юве и два пълни спортни екипа, култовата фланелка на черно-бели райета, резервна бяла фланелка, два чифта черни шорти и два чифта черни футболни чорапи.

Най-добрите на лагера ще имат възможността да продължат тренировките на базата на италианския гранд в Торино.

"Много сме радостни от доверието на италианските ни партньори и шанса да организираме такъв лагер в София. Знаем, че в България има страшно много фенове на Юве и дори обмисляме да им поднесем още една приятна изненада с едно интересно име, което да зарадва българските "бианконери" и децата на Ювентус джуниър камп. Но все още ще запазим плановете в тайна и обещаваме да ви ги споделим, когато им дойде времето“, обяви от името на организаторите председателят на българския фенклуб на Ювентус Благой Симеонов.

Лице на инициативата е бившият национал и легенда на Левски Александър Александров-Кривия.

"Името на Ювентус говори достатъчно. Аз самият смятам, че точно това е начинът "да събудим" българския футбол от будната му кома. Такава възможност не е за изпускане и изключително много се радвам, че всяко българско дете може да стане част от Ювентус джуниър камп", каза Кривия.

Той ще помага на организаторите и в тренировъчния процес, и в селекцията на български треньори, които да помагат на представителите на Ювентус. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК