За първи път след размяната на бебетата в "Шейново" - разказ на една от майките

Животът днес

За първи път след размяната на бебетата в "Шейново" - разказ на една от майките

21972
на 01.02.2023
За първи път след размяната на бебетата в Шейново - разказ на една от майките
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За първи път след щастливата развръзка с разменените бебета в болница „Шейново” проговаря Севда Димитрова - една от майките. Какво е чувството да прегърнеш детето си 5 месеца след раждането му?

препоръчано

Севда Михайлова и вуйчо ѝ обявиха, че това е последното им телевизионно интервю. Майката сподели, че след като взела собственото си дете, била объркана.

„Нищо не усещах, имах само болка”, признава тя пред Нова телевизия. Не крие също, че вместо да изпита щастие от това, че се среща с биологичното си дете, изпитала тъга от това, че се разделя с досега отглежданото от нея бебе.

„Най-трудният ми момент беше като се разделяхме. Знам, че тръгва и беше много гадно чувството”, спомня си Севда. Всеки ден се сещала за този момент. Според нея белегът ще остане за цял живот.

Двете майки поддържат комуникация и постоянно си изпращат снимки една на друга. В последното си интервю Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова снимка.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК