ЗА ЧАСОВЕ: Полицията във Велико Търново разкри два грабежа

Крими

ЗА ЧАСОВЕ: Полицията във Велико Търново разкри два грабежа

10825
на 18.06.2024
ЗА ЧАСОВЕ: Полицията във Велико Търново разкри два грабежа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

За броени часове полицаи от Велико Търново задържаха двама апаши, извършили няколко грабежа в старата столица.

препоръчано

От Областна дирекция на МВР уточняват, че около 21:00 часа снощи съдействие в Районното е потърсил местен жител. Той обяснил, че час по-рано докато се  прибирало към дома си в кв. "Бузлуджа" малолетно момче е било застигнато от двама непознати, единият от които издърпал раницата му, в която имало мобилен телефон, дребна сума пари и връзка ключове и се оттеглил в неизвестна посока.

В 23:00 часа друг гражданин е сигнализирал за идентичен случай в района на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов". Непознат издърпал от ръката му чанта, с намиращи се в нея ключове, банкова карта, лични документи и телефон. Въпреки предприети действия за блокиране на банковата карта от нея били извършени плащания в денонощен магазин.

От проведените незабавни действия по разследването за броени часове криминалисти от РУ – Велико Търново влезли в дирите на извършителите. Като съпричастни към извършените деяния за срок до 24 часа по ЗМВР са задържани двама местни жители на 20 и 24 години, известни на полицията, единият и осъждан.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на прокуратурата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК