Звезда от "Братя" помля велосипедист в София (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Звезда от "Братя" помля велосипедист в София (СНИМКИ)

12542
на 20.06.2022
Звезда от Братя помля велосипедист в София (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Публична личност е замесена в тежка катастрофа днес в столицата. Звезда от култовия сериал "Братя" е помел с мотора си велосипедист на ул. "Раковски" пред Първа градска болница в София.

препоръчано

Велосипедистът е с няколко травми. Лекарите са го откарали в „Пирогов”. 30-годишният мъж е със счупване на бедрото, черепно-мозъчна травма, бил е контактен след удара и е без опасност за живота.

Малко по-късно стана ясно, че мотористът е актьорът Мартин Димитров, който широката публика познава от участието му в сериала "Братя", където влиза в образа на Радо Андреев.

По думите му велосипедистът изскочил на пътя внезапно, без да се огледа и е бил със слушалки, предаде Нова телевизия.

Заедно с Мартин Димитров е пътувала жена на 23 години - тя не е пострадала тежко, но има разкъсно-контузна рана на единия крак.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК