ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Денят е добър за медитация и молитва

Животът днес

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Денят е добър за медитация и молитва

13969
на 30.06.2020
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Денят е добър за медитация и молитва
Автор:   ПИК

Постепенно започва да се усеща напрежение. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Докато се намира Луната в знак Скорпион, влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна.

препоръчано

Енергията в тези дни действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.
Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 9 лунен ден до 16:00ч на 30 юни (от 14:46ч на 29 юни)

Труден ден. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. В отношенията лесно могат да се породят конфликти.
Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Добре е да се прави очистване на помещенията и тялото - физически и ментално. Въздържайте се от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

Следва 10 лунен ден от 16:00ч на 30 юни до 17:14ч на1 юли

Със започването на този лунен ден нещата започват да се променят. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности.

Това е един от най-успешните дни на месеца за хора, които гонят кариера и бизнесмени - използвайте този изключителен момент! В този ден добре се развиват самостоятелната, обществената и колективната работа. Днес стои на прага ви професионалният успех. Освен това този лунен ден е добър за преговори. Много е благоприятен за продължаване на всичко, което вече сте започнали да правите.

Всичко, което е свързано с традициите, рода и семейството преминава особено активно. Този ден е добър за финансови въпроси, ако те някак са свързани с вашето семейство.

Хората са лесни за общуване и за разлика от предишния лунен ден, не са така конфликтни. Контактите с противоположния пол носят радост, силните и здрави връзки са особено приятни и могат да бъдат допълнително заздравени.

Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се. От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия.

В 10 лунен ден е подходящо за всякакви семейни покупки, такива, които касаят всички членове на семейството – например нова кола, нова пералня, битова техника, всичко, което ще повиши благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове,тъй като те олицетворяват семейната традиция.
Прекрасно време за зачатие, за първа брачна нощ и въобще да се потопите в интимното удоволствие.

12 слънчев ден - Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. Покажете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това