ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Избягвайте конфликти, днес се активират тъмните сили

Бомба

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Избягвайте конфликти, днес се активират тъмните сили

8685
на 22.02.2020
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Избягвайте конфликти, днес се активират тъмните сили
Автор:   ПИК

Слънце в секстил с Уран – аспектът носи креативност, оригиналност и творческа мисъл.

препоръчано

Луната се движи на празен ход през целия ден от 06:09 ч. сутринта до 08:38 ч. на следващия ден. През това време не предприемайте нищо важно като действия и като покупки.

Луната е в знак Водолей до 08:38 ч. на 23 февруари

Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към свобода, промяна. Добро време за научна работа, изобретения. Внимателно мислете преди да кажете нещо. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система. Не тичайте. Не стойте дълго време прави, избягвайте да ходите пеша на дълги разстояния.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:56 ч. на 22 февруари до 07:27 ч. на 23 февруари

Един от най-тежкитe дни на месеца. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Да не се провокират конфликти. 

В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни във всичко. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняване, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е уединението. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от секс.

Хубаво е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

9 слънчев ден – Денят е посветен  на Божествената Светлина и Огъня. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия. Добре е да гори свещ или да свети лампа. Хубаво е да се посети църковен храм.

 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това