Вход
София
Времето в София 3 o C

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Избягвайте конфликти, днес се активират тъмните сили

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Избягвайте конфликти, днес се активират тъмните сили

на 22.02.2020
8746
0
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Избягвайте конфликти, днес се активират тъмните сили
Автор: ПИК
22.02.2020
0
8746

Слънце в секстил с Уран – аспектът носи креативност, оригиналност и творческа мисъл.

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят крие опасности, избягвайте храна от животински произход

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят крие опасности, избягвайте храна от животински произход

Всичко, което ни се случва днес е отражение на нашата...

на 11.02.2020

Луната се движи на празен ход през целия ден от 06:09 ч. сутринта до 08:38 ч. на следващия ден. През това време не предприемайте нищо важно като действия и като покупки.

Луната е в знак Водолей до 08:38 ч. на 23 февруари

Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към свобода, промяна. Добро време за научна работа, изобретения. Внимателно мислете преди да кажете нещо. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система. Не тичайте. Не стойте дълго време прави, избягвайте да ходите пеша на дълги разстояния.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:56 ч. на 22 февруари до 07:27 ч. на 23 февруари

Един от най-тежкитe дни на месеца. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Да не се провокират конфликти. 

В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни във всичко. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняване, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е уединението. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от секс.

Хубаво е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

9 слънчев ден – Денят е посветен  на Божествената Светлина и Огъня. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия. Добре е да гори свещ или да свети лампа. Хубаво е да се посети църковен храм.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18543
архив

- Келнер, това кафе ли е или чай? - заяжда се клиент. - Не можете ли да определите по вкуса, господине? - Не, не мога. - Е, щом не ги различавате, тогава какво значение има?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Китайската година на Белия метален вол ни носи пари и работа
x