ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Бъдете щедри, луда Луна ни тласка към черногледство

Животът днес

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Бъдете щедри, луда Луна ни тласка към черногледство

11472
на 10.04.2020
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Бъдете щедри, луда Луна ни тласка към черногледство
Автор:   ПИК

Днес е ден, в който трябва да бъдете щедри и да доставяте радост на хората, които обичате

Луната е в знак Скорпион до 23:36 часа.

Луната в Скорпион се нарича от някои астролози „луда Луна”. Тя тласка човек към черногледство, към крайности, засилва емоционалността, оцветена от неудовлетвореност, но в същото време изостря интуицията и детективските способности – умението да се разкриват тайни. Добър момент за творчески, интелектуален труд, който изисква много ентусиазъм и енергия. Не е добра идея да се организират партита по това време. Не започвайте да изяснявате отношения - последствията могат да бъдат непредсказуеми.

препоръчано

Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за по-късно.
Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове. Уязвими органи: половите органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, жлъчен мехур, дебело черво. Операциите върху гореспоменатите органи и в областта на носа са противопоказани в тези дни. Подходящо е половото въздържание.

Продължава 17 лунен ден до 23:09ч на 10 април (от 21:52ч на 9 април)

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна свобода и разкрепостеност, но не бива да се стига до буйства и пиянства.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайност. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не следва да се живее по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата.

Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сега може да се яде и пие всичко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Следва 18 лунен ден от 23:09ч на 10 април до 00:23ч на 12 април

21 слънчев ден - Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това