ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят крие опасности, избягвайте храна от животински произход

Животът днес

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят крие опасности, избягвайте храна от животински произход

22279
на 11.02.2020
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят крие опасности, избягвайте храна от животински произход
Автор:   ПИК

Всичко, което ни се случва днес е отражение на нашата вътрешна същност. Луната е в знак Дева до 01:38ч на 12 февруари. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Подходящо е за практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Това пише във фейсбук страницата си астроложката Ивелина Пенчева.

препоръчано

Може да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Продължава 18 лунен ден до 20:37ч на 11 февруари (от 19:19ч на 10 февруари)

Символ на деня е огледалото. Всичко, което ни се случва днес е отражение на нашата вътрешна същност, на нашите комплекси, мисли и постъпки.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Да не се допуска отрицателно мислене и прояви на егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се прекалява с пиенето, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко е нужно да се спи. Сега са опасни силните аромати и миризми.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Работа и бизнес –Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес - нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Отношения – Може да бъде тежък периода за семейните отношения. Трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Ако човек роден в 18 лунен ден, днес ви даде съвет, трябва да се вслушате в него. Такива хора могат да бъдат целители на душата и тялото.

Секс – Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригването е допустимо.

Покупки – препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

Следва 19 лунен ден от 20:37ч на 11 февруари до 21:53ч на 12 февруари.

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Благоприятно е за уединение, медитации. Полезно е да се четат мантри. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 315
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това