ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Енергията на деня предразполага да правите добро на другите

Животът днес

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Енергията на деня предразполага да правите добро на другите

11599
на 11.09.2019
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Енергията на деня предразполага да правите добро на другите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес (сряда) небесната канцелария е отворена. Не пропускайте възможността до 18:50 ч.

В 12 лунен ден небесата се отварят и молитвите биват чути и се сбъдват най-бързо, пише астроложката Ивелина Пенчева. Стига да спазвате необходимите условия, вашите желания не трябва да вредят на другите да нарушават свободната им воля. Например, ако силно желаете и молите за някой мъж/ жена, но този човек е обвързан, не е свободен, вие сте в нарушение на космическия закон. Такива желания не се приемат. Ако силно желаете и молите за определена работна позиция, но тя се заема от друг човек, това не е добро желание. Просто ако тези въпроси ви касаят, искайте най-подходящият партньор за вас, най-подходящата работа, нищо конкретно.

На 12- ия лунен ден интуицията е доста силна. При хората с по-развита сетивност и чувствителност, може да доведе до възможни контакти с финия свят (видения). На много въпроси може да получите отговори чрез медитация.

Енергията на деня предразполага да се прави добро на другите. Днес е необходимо да проявите максимално милост и състрадание. Подходящият ден да се правят дарения и да се включите в различни благотворителни дейности.

Много е полезно да давате милостиня. Това е денят на алтруизма. Раздавайте на всички радост, надежда и вдъхновение.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК