Вход
София
Времето в София 0 o C

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не предприемайте нищо важно - очите на четири, ако работите с пари

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не предприемайте нищо важно - очите на четири, ако работите с пари

на 09.10.2019
15019
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не предприемайте нищо важно - очите на четири, ако работите с пари
Автор: ПИК
09.10.2019
0
15019

Днес не предприемайте нищо важно. До 19:06ч Луната се движи на празен ход.

Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или страдание, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично. Това пише във фейсбук страницата си астроложката Ивелина Пенчева.

Луната е в знак Водолей до 19:06ч.

Луната във Водолей може да ни донесе различни изненади. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Не се препоръчва никого да допускате вътре в душата си. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо.

Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

11 лунен ден до 17:23ч на 9 октомври (от 16:52ч на 8 октомври)

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергийно силен ден. Силата, която се събужда в човек трябва да бъде отправена към съзидание. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. (да се вземе под внимание празния курс на Луната)

Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание, да се внимава да не се вършат глупости. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки пеша.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

12 лунен ден от 17:23ч на 9 октомври до 17:51ч на 10 октомври - Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Това е ден, в който молитвите биват чути.

23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо.

Сподели:
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2847
архив

Произшествие. Тълпа любопитни се бута да види какво става, полицията ги връща назад.
- Пуснете ни да минем, ние сме журналисти, искаме да научим подробности! - викат някакви.
Полицията ги връща:
- Подробностите утре ще ги прочетете във вестника!

няма нови новини
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
сега
2457
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ВНИМАВАЙТЕ! Токсичните химикали влияят на умственото развитие на децата
x