Вход
София
Времето в София -4 o C

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не сключвайте договори днес и в никакъв случай не взимайте и не давайте заеми

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не сключвайте договори днес и в никакъв случай не взимайте и не давайте заеми

на 19.08.2019
7782
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не сключвайте договори днес и в никакъв случай не взимайте и не давайте заеми
Автор: ПИК
19.08.2019
0
7782

Луната е в знак Овен до 07:38ч на 21 август. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Периодът е проникнат от напрежение. Могат да възникнат ненужни конфликти. Неудачно за встъпване в брак, за сключване на договори. Да не се чоплят пъпки по лицето. Да се пази главата от травми. Време за подготовка за нов жизнен етап. Това пише във фейсбук страницата си астроложката Ивелина Пенчева.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 19 лунен ден до 22:31ч на 19 август (от 22:07ч на 18 август)

Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Време на трудностите. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.

Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Следва 20 лунен ден от 22:31ч на 19 август до 22:55ч на 20 август.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Общувайте, водете постоянно разговори.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Сюжетът “Борисов с къща и любовница в Барселона” e:
Общо гласували: 6487
архив

Отначало всичко започнало с дарове за боговете. A сега се нарича данък добавена стойност!

няма нови новини
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
сега
2077
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Превозвачите категорични пред Нанков: Протестите не са наши, не участваме в политически акции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Любопитни суеверия, свързани с парите
x