Вход
София
Времето в София 19 o C

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Пазете си очите и не вадете зъби, отложете покупката на кола

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Пазете си очите и не вадете зъби, отложете покупката на кола

на 08.11.2019
9887
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Пазете си очите и не вадете зъби, отложете покупката на кола
Автор: ПИК
08.11.2019
0
9887

08.11.19 Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето.

Луната се движи на празен ход в знак Риби от 03:14 ч до 13:50 ч. - Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. С една дума, не предприемайте нищо важно, пише астроложката Ивелина Пенчева.

В 13:50 ч Луната преминава в огненият знак Овен - Нараства емоционалното напрежение, засилва се импулсивността. Хората стават по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Контролирайте емоциите и избягвайте да изяснявате отношенията си. Трудно се стига до компромиси. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Продължава 12 лунен ден до 15:44 ч на 8 ноември (от 15:20 ч на 7 ноември)

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени.

Енергията на деня е подходяща за правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни всякакви отрицателни емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да останете дълго време в това състояние. Знайте, че всичко, което се случва, е само за по-добро.

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Изхвърлете старите вещи, време е за обновление

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Изхвърлете старите вещи, време е за обновление

Луната се движи на празен ход от 07:48ч до 13:21...

на 03.11.2019

Контактуването е благоприятно, както и за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Следва 13 лунен ден от 15:44 ч на 8 ноември до 16:07 ч на 9 ноември

Денят е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. В него постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети.

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина, някой бивш/а се появи на хоризонта. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, е заслужено.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Може да се подстригвате през целия ден, но след 15:44 ч (в рамките на 13 л.д.) вече не ходете във фризьорският салон, а го правете у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

23 слънчев ден - Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Сподели:
свързани новини
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Внимавайте къде ходите - не се прибирайте сами по тъмно ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Внимавайте къде ходите - не се прибирайте сами по тъмно
Днес е напрегнат ден поради съчетанието на различни...
на 05.11.2019
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Молитвите ви ще са чути, идва духовна хармония ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Молитвите ви ще са чути, идва духовна хармония
07.11.19 Денят, в който молитвите биват чутиЛуната в...
на 07.11.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 2621
архив

– Здравей, скъпи! Какво правиш? – Филм съм си пуснал. – Пак ли някакви мръсотии?! – Не… Мелодрама… Немска… за бедно момиче, на което в банята се разваля душът и идват да й помогнат трима водопроводчици…

 

няма нови новини
Днес: 289
hot
най-четени новини в момента
сега
2619
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Горещи данни от "Сова Харис": Борисов по-харесван от Румен Радев - изравни ген. Мутафчийски по рейтинг с 38% одобрение! МВР първи по доверие сред институциите. Корнелия удари дъното с 8,8% (ТАБЛИЦИ/ВИДЕО)
x
РЕВОЛЮЦИОННО: Японците откриха тъкан, която обезврежда вируси и бактерии
x