Вход
София
Времето в София 20 o C

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Сексът е забранен на 2 януари

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Сексът е забранен на 2 януари

на 02.01.2018
14423
1
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Сексът е забранен на 2 януари
Автор: ПИК
02.01.2018
1
14423

Пълнолунието действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни много емоционални. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност, нестабилност, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство, дискомфорт, появява се безсъние. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. На мъжете също се препоръчва да не вземат отговорни решения, да не ходят с непокрита глава навън и да не спят на лунна светлина“, съветва астрологът.

„Какво има в тази светлина, още не е известно на науката. Опитите са доказали, че ако изложите на нощната светлина в пълнолуние бръснарско ножче, на сутринта няма да можете да се обръснете. То ще е затъпено. От какво - никой не знае. Лекарствата приети в пълнолуние действат силно и в същото време активно проявяват своето странично действие. Спиртните напитки са противопоказни“, предупреждава Ивелина Пенчева.

Ако пълнолунието се падне в 15-ти лунен ден (както е сега), то следващите две седмици се очаква да бъдат напрегнати и неспокойни, добавя тя.

„Луната e в знак Рак, където ще остане до 09:24ч на 03.01. – Капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Луната в кардинален знак носи потребителски характер и ако в такъв ден получите грижи, внимание, подарък, то непременно също трябва да се „разплатите”. Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Луна в Рак предоставя на хората отлична възможност да разберат вътрешния си „аз”, като наблюдават емоциите“, обяснява астрологът.

„Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„15-ят лунен ден ще продължи до 17:47 часа. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Пазете се да не бъдете измамени от лукави хора“, съветва астрологът.

„Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз. Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Лош знак е да възникне спор днес. Болестите, възникнали днес не са опасни“, добавя тя.

„ Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да отложим изясняването на отношенията. Периодът е неблагоприятен за всички членове на семейството. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите“, съветва астрологът.

„Времето е прекрасно за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка“, добавя Ивелина Пенчева.

„16-ят лунен ден започва в 17:47 часа и продължава до 19:00 ч. на следващия ден – Енергията на лунния ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Препоръчва се физическо натоварване. Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Чувства като злоба, агресивност, завист проявени днес водят до падение“, предупреждава астрологът.

„Противопоказни са и сексуалните занимания. Полезно е да се направи спокойна разходка сред природа. Ден, в който се обновява кръвта. Не трябва да се употребяват месо и гъби. Не трябва да се убиват птици. Сънищата като правило се сбъдват, но трябва правилно да се тълкуват“, добавя тя.

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(1)
1
разрешен ли е ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Срещат се двама директори за обмяна на опит. Единият е на българското предприятие „Електрон” г-н Петров, а другият – на японското предприятие „Електрон” – г-н Тагава. След уводната част г-н Петров задава въпрос на японския си колега:
– Господин Тагава, колко души работят във вашето предприятие?
– Осем. А във вашето, Петров?
– В нашето – девет.
Цяла нощ Петров не може да мигне: „Що го излъгах япончето, като нямам никаква полза от това. Трябваше да му кажа, че осемстотин души сме само администрацията”.
Но не спи и японецът, а си мисли: „Какво ли работи този деветият българин в тяхното предприятие?”.

няма нови новини
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
сега
2111
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Вижте кои три редки, но много нежни имена, празнуват днес
x