Вход
София
Времето в София 27 o C

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Силен енергийно ден, Луната носи настроение за мир и хармония, сексът е добра идея

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Силен енергийно ден, Луната носи настроение за мир и хармония, сексът е добра идея

на 02.06.2020
11301
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Силен енергийно ден, Луната носи настроение за мир и хармония, сексът е добра идея
Автор: ПИК
02.06.2020
0
11301

Днес е един от най-силните енергийни дни. Луната минава на празен ход от 13:41 ч до 19:07 ч. Нищо важно не купувайте и не предприемайте, съветва астроложката Ивелина Пенчева.

Луната носи настроение за мир и хармония. Вероятността за конфликти и спорове е намалена. По-лесно се правят компромиси и се намира общ език с хората. По-лесно се постига примирие. Ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Лесно се съгласяваме с мнението на другите. Настроението е стабилно.

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Време е за любов и помирение, не късайте бенки и брадавици

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Време е за любов и помирение, не късайте бенки и брадавици

Благоприятно е времето за любов, творчество и духовно...

на 01.06.2020

В същото време Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземат важни решения, да се направи избор. Не започвайте глобални дела, а бързо завършете предварително планираното. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. Затова е по-добре да прехвърлите решението на важни въпроси в друг момент.

Уязвими стават бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни.

След 19:07 ч Луната преминава в знак Скорпион.

Продължава 11 лунен ден до 16:59 ч на 2 юни (от 15:44 ч на 1 юни)

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня.

Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Не бъдете пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай.

Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят става вече опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Подходящ ден за романтика и интимност, за забавление и разкрепостяване. Предразсъдъци и срамежливост остават на заден план и неустоимото желание за секс се разпалва.

Следва 12 лунен ден от 16:59 ч на 2 юни до 18:56 ч на 3 юни

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Благоприятно е а общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

14 слънчев ден - Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 7683
архив

Една бабичка тръгнала на гроба наа мъжа си, но забравила къде е парцелът. По едно време видяла гробаря, който бил подпийнал.- Момче, кажи ми къде е парцел 46? Той я изгледал и казал: - Вие като си не помните местата, що ставате и само се разхождате...

няма нови новини
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
сега
3678
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Вътрешният министър Младен Маринов за бияча на полицаи от ДеБъ: Освободихме арестуваните в "Росенец" по разпореждане на премиера Борисов, ще искам оставката на шефа на МВР в Бургас
x
АСТРОЛОГ: Ден за алхимия на духа, време за постигане на висша мъдрост
x