ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В ДОБРИЧ: 3-годишно дете е с опасност за живота

ГОРЕЩО

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В ДОБРИЧ: 3-годишно дете е с опасност за живота

10388
на 06.05.2021
ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В ДОБРИЧ: 3-годишно дете е с опасност за живота
Автор:   ПИК


By Pro News Dobrich 06.05.2021 2662 No Comment

препоръчано

Лекарите се борят за живота на 3-годишно дете, пострадало при тежка катастрофа в ранните следобедни часове днес в Добрич. Пътният инцидент е станал на кръстовището на улица „Христо Ботев“ и бул. „Русия“, предаде Про нюз Добрич.

Според разказите на свидетели в социалната мрежа Ауди е преминало на червен светофар. При удара лек автомобил Фолксваген буквално се е завъртял на 360 градуса. В него са пътували семейство с две деца. Малкото детенце се оказало под колата. Наложило се тя да бъде вдигната, за да се извади детето, докато пристигне линейката.

„Беше кошмар“, коментират очевидци.

Пострадали при катастрофата са двете деца и възрастен. Най-тежко е състоянието на 3-годишното дете. За живота му се борят лекарите от отделението по неврохирургия. Черепът му е счупен и много фрагменти са отишли към главния мозък.

За другите двама пострадали не се налага оперативна интервенция.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това