Зверска катастрофа на магистрала "Тракия" към София, има размазан ТИР

ГОРЕЩО

Зверска катастрофа на магистрала "Тракия" към София, има размазан ТИР

91009
на 02.07.2024
Зверска катастрофа на магистрала Тракия към София, има размазан ТИР
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Зверска катастрофа е станала на магистрала "Тракия" към София, има размазан ТИР. Това става ясно от публикации в социалните мрежи.

препоръчано

В ПТП-то са участвали няколко тежкотоварни автомобила. По пътното платно има разпиляна стока от едно от ремаркетата.

Инцидентът е станал на 157-ми километър в посока София, отбива се през Чирпан, по сигнали на очевидци. Вече е започнала да се образува колона от автомобили.

Към този момент не се съобщава за пострадали.

Официално от АПИ съобщават: Временно движението при км 159 на АМ "Тракия“ в посока София е ограничено поради ПТП. Трафикът се осъществява по обходен маршрут по път II-66 и I-8 от пътен възел "Чирпан“ през Плодовитово и Поповица до Пловдив, където на пътен възел "Пловдив – изток“ се включва отново в магистралата. Движението се регулира от "Пътна полиция".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за жарката неделя - Овните да не прибързват с взимането на важни решения, семейни проблеми връхлитат Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за жарката неделя - Овните да не прибързват с взимането на важни решения, семейни проблеми връхлитат Водолеите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вижте какво се случва в летните сараи на Доган - ключови фигури на ДПС пристигат за срещата (СНИМКИ/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вижте какво се случва в летните сараи на Доган - ключови фигури на ДПС пристигат за срещата (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК