ЗВЕРСТВО: Бандити избили над 140 души в Нигерия

Африка

ЗВЕРСТВО: Бандити избили над 140 души в Нигерия

7325
на 09.01.2022
ЗВЕРСТВО: Бандити избили над 140 души в Нигерия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четирима жители от селище в северозападна Нигерия казаха пред Франс прес в събота, че въоръжени лица, смятани от местните жители за бандити, са убили най-малко 140 души при множество нападения тази седмица, които все още не са потвърдени от властите.

препоръчано

"Погребахме общо 143 души, убити от бандитите при атаките", каза единият от четиримата източници Баларабе Алхаджи, лидер на общността в едно от засегнатите села в щата Замфара.

Официални лица и агенции за сигурност все още не са коментирали атаките, коментира БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК