ЗВЕРСТВО: Прокуратурата задържа в ареста двама за убийство на мъж

Темида

ЗВЕРСТВО: Прокуратурата задържа в ареста двама за убийство на мъж

10098
на 02.01.2020
ЗВЕРСТВО: Прокуратурата задържа в ареста двама за убийство на мъж
Автор:   ПИК

След внесено искане на Окръжна прокуратура Сливен, съдът задържа под стража Георги Д., Денчо Д. и непълнолетния Богомил Д. за това, че в гр.Шивачево Обл.Сливен на 28.12.2019г., в съучастие като съизвършители умишлено умъртвили мъж от същия град

препоръчано

По искане на Окръжна прокуратура Сливен, съдът задържа под стража обвиняемите Денчо Д., Георги Д. и непълнолетния Богомил Д., като последният е могъл да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си, затова че на 28.12.2019г. в гр.Шивачево Обл.Сливен в съучастие, като съизвършители умишлено умъртвили мъж на 39г. от същия град – престъпление по чл.115 вр. с чл.20 ал.ІІ от НК, а за обв.Богомил Д. и във вр. с чл.63 ал.ІІ т.2 от НК.
Според прокурора, налице е обосновано предположение затова, че Денчо Д., Георги Д. и непълнолетният Богомил Д. са извършили тежкото умишлено престъпление, в което са обвинени. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че обвиняемите могат да се укрият или да извършат ново престъпление.
Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемите Денчо Д., Георги Д. и Богомил Д.
Определението на ОС-Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд Бургас.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на Промяната: БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Нови бомби от Колтуклиева и Недялков. Брутално за медийния октопод на "Промяната": БТВ - Нова - БНТ. Журналистката пита Гешев защо не разследват разкритията за купуване на депутати от Киро и Руди Гела - ето какво й отговорил главният прокурор (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК