Вход
София
Времето в София 8 o C

ЗВУЧЕН ШАМАР: Нидал Алгафари сравни със земята Радев и съпругата му след поредния гаф

ЗВУЧЕН ШАМАР: Нидал Алгафари сравни със земята Радев и съпругата му след поредния гаф

на 14.03.2019
73270
34
ЗВУЧЕН ШАМАР: Нидал Алгафари сравни със земята Радев и съпругата му след поредния гаф
Автор: ПИК
14.03.2019
34
73270

Тежки упреци към президента на България Румен Радев и съпругата му Десислава отправи политическият пиар Нидал Алгафари пред фактор.бг.

По повод безумната целувка със президента на Словения той заяви: "Нейните жестове са като на всяка една жена, която е целунала мъж с червилото си. От опасенията си, дали няма да стане нещо лошо в къщата му след това заради спомена, който е оставила, реши да го забърше. Най-вероятно това беше във вид на шега. Най-вероятно някой не е обяснил на първата ни дама, че не може да целуваш когото и да е било с червилото си, защото целувката и прегръдката са само символ. Тя трябваше само да се доближи до едната му страна и да го докосне с бузата си, а не да го мляска и след това го бърше. Тя поправи един гаф с друг. Очевидно няма кой да ѝ обясни, че по протокол някои неща не се правят. Ако двамата имат вече някаква близост, то тя не трябва да се показва публично на официална среща", обясни Алгафари.

"Дори да уволни пиарския си екип, Румен Радев не може да смени съпругата си. Най-малкото, това не е логично по време на мандат на действащ държавен глава. Аз вярвам, че има кадърни хора, които отговарят за протокола на държавния глава, но своеволията на първата дама не са правилни по няколко причини. Първо, в България няма статут на първа дама, както се опитва да се изтъкне г-жа Радева и да се държи като съпругата на американски президент. В САЩ има по закон други правила, докато в България Десислава Радева е само съпругата на президента и няма никакви представителни функции, а е само придружаващо лице. Явно обаче тя има много по-големи амбиции, да се показва по приеми със съпруга си и да изпълнява други функции. Нормално е човек, който не е минал през протоколите и през възпитанието за подобна позиция да прави понякога неволни грешки", каза още политическият пиар.

"Политическите амбиции на Румен Радев нямат нищо общо с първата дама. Въпросът е какво ще реши Румен Радев и как ще го направи. Логично е той да вземе пример от предишните президенти на България и да види, че всеки подобен опит извън „Дондуков“ 2 води до тежки политически последствия не само за самия човек, но и за формациите, които създава или са били вече учредени преди това. От друга страна, ако погледне човек, случките с Десислава Радева могат и да му помогнат. Защото повечето причини да се говори за президентството са свързани с гафовете на съпругата му. В противен случай може Радев да изпадне в забрава", прогнозира той.

Алгафари коментира и бойкота на БСП в парламента. "Голяма част от т.нар. народни представители не са опрели до заплатите в парламента. Те са известни с това, че си имат някакъв друг, макар и покрит, бизнес. Надали това ще им навреди в личен план. Но доколкото съм запознат, народният представител трябва да е в парламента, за да представлява своите избиратели. Независимо, дали им харесва, или не на депутатите от БСП, те са длъжни да променят законодателството, а не да го бойкотират. Но за да не участват дори и в комисии, вече говорим за много ниско политическо ниво, каквото не знам в останалите страни по света да съществува. Не знам с този ход на Корнелия Нинова какво ще спечелят избирателите на БСП. В момента само губят и това ще продължи доста дълго, тъй като останалите политически сили в Народното събрание имат кворум и работят. Разликата е само в липсата на лявата опозиция, която е представена от нелява партия. В момента се вижда, че с БСП и без БСП е все тая в пленарната зала. Левицата заприлича малко като кучетата, които лаят извън двора – кекава, некекава, но в парламента продължава да се върши работа. Те обаче предпочетоха да излязат от парламента и да лаят, вместо да поработят и да поправят нещо", анализира политическият пиар.

"Корнелия Нинова си взима сама решенията с помощта на едни млади момчета около нея, които си мислят, че правят нещо нечувано и невиждано в света. Единственото, което до момента се вижда в тяхната партия е, че губят по всякакъв начин в най-важните точки, по които трябваше да направят нещо. Поскъпват цените на тока, на парното и на водата. Ако БСП имаше силата на по-голямата част на България, най-вероятно щеше да поведе недоволството. Хората очевидно виждат, че левицата не може да предложи нищо и затова нито излизат, нито ги подкрепят. БСП останаха като наблюдатели на процесите. Левицата направи голямо добро на Бойко Борисов. В момента социалистите учат насила ГЕРБ на коалиционна политика. Виждаме как намират начин да хвърлят мостове с ДПС, с „Воля“ и с патриотите. ГЕРБ получава тези уроци заради неявяването на БСП в Народното събрание", обясни Нидал Алгафари.

"Корнелия Нинова си взима сама решенията с помощта на едни млади момчета около нея, които си мислят, че правят нещо нечувано и невиждано в света. Единственото, което до момента се вижда в тяхната партия е, че губят по всякакъв начин в най-важните точки, по които трябваше да направят нещо. Поскъпват цените на тока, на парното и на водата. Ако БСП имаше силата на по-голямата част на България, най-вероятно щеше да поведе недоволството. Хората очевидно виждат, че левицата не може да предложи нищо и затова нито излизат, нито ги подкрепят. БСП останаха като наблюдатели на процесите. Левицата направи голямо добро на Бойко Борисов. В момента социалистите учат насила ГЕРБ на коалиционна политика. Виждаме как намират начин да хвърлят мостове с ДПС, с „Воля“ и с патриотите. ГЕРБ получава тези уроци заради неявяването на БСП в Народното събрание", заключи той.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(34)
1
Той подкрепяше терористите срещу Асад
2
Арменска пачавра !!!
3
Този резньо ли е сравнил със земята Деси, този който лиже зад::ците на Цвъко и Бучи, получаващ големи пари за помиярското си предаване??? Върху този шльоко и плюнката си не трябва да хвърлиш, толкова в гнусен, подъл и меркантилен.
4
Той си каза: Аз съм контра на Бойко! Той си каза:Без Деса не отивам никъде,без Иво не казвам нищо! За Пол Пот и Йенг Сари би казал, че са приятели и братя, защото са червени кхмери, независимо от престъпленията им! Той си каза: С Нинова и БСП мога да комуникирам, но с Бойко и ГЕРБ+ОП никога! Той си каза и разпореди на Герджиков: Грипен е моят избор,защото така.Веднъж не се е появил в Парламента,явно го е страх да не му се смеят и освиркват!Много страхливо това пилотче,язък му за плаката!Я си припомнете, кой спонсорира Биволицата Нинова и Чехлю Радев с нарко пари! Крадеца крещи Дръжте крадеца! Няма спонсор на Нинова и Радев, който да не е престъпник! От Позитано разнасят лъжи, като "истина" от последна инстанция :) Не случайно Нинова е г-жа Лъжа, а Радев е Шубето Кърмит Женчо под чехъл!
6
НЯМА ЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА РАЗБЕРЕ ,?? ЧЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НАПРАВИ --- ??? БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ????? НАЙ БЕДНИЯТ НАРОД В ЕВРОПА И ДА Я ОСТАВИ ЗАВИНАГИ ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА.
7
Кято съпруга на Президента може и да си позволи по-неформално отношение към другата президентска двойка особено ако са се почувствали по-близки. Арабела да си гледа мазната коса и да яде нахут
8
Нормално е да я опекат свинята Импексова! Спонсорите и менторите са много побесняли! За Радев 2млн. гласуваха по време на мандат на ГЕРБ, а за БСП в мандат на Служебно Правителство на БСП - Радев, се сринаха на 800х. ! В момента за БСП са 400-500х. с тенденция за намаляване по природни причини! С номенклатурни номера, Нинова се превърна в несменяем диктатор!Обгради се с послушковци,изгони всички,които я подкрепиха за вожд на БСП, Радев е наясно,че единствено и само червения електорат го харесва безусловно!Нормалните хора или му се подиграват, или го презират, но за него няма да гласуват втори път! Притеснен е от преждевременна уволнявка по чл.103(2) за което са необходими поне 30 гласа на БСП, това е причина да желае овладяване на БСП!Мераци и претенции вселенски, манталитет махленски!
10
Деса Радева направо изби рибата с поведението си.То бива простотия ,но такава никога не е бивало.Радев затвори я някъде тази жена докато не се научи на прилично държание за да не излага България!!!
11
Брат му на тоя , на бая паплач от Сирия уреди статут и влизането в Западна Европа - атентатори , терористи , изнасилвачи и тем подобни , а преди известно време опищя света , че не го пуснали с група сирийци на басейн !
12
Този и брик ще направи една свирка на шербета та ше забрай на кой бряг се намира !
13
ААА, ДОБРЕ СА СИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА! КРЯСЪЦИ, ПЛЮНКИ ДВЕ ГОДИНИ ПРОСТОТИИ НА БСПЕЕРАСИТЕ! ДА СИ ПОЧИНАТ УШИТЕ НИ ОТ ТЯХ! И ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ? РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е ОЩЕ ПО ДОБЪР ЗА ГЕРБ А БСП И ДПС И ДА СЕ ОПИТАТ ПАК, ЩЕ СЕ ОСЕРАТ, КАКТО ВИНАГИ!
14
Нидал по баща е сириец, но той е българин, защото майка му е българка, а самият той е по-голям българин от всички комунисти взети заедно. Малко го познават позитанските прошляци, за да говорят такива обиди за него. БНТ
15
А кой е тоя мангал алгафари,и като какъв обсъжда.Тарамбука долна.
16
Тоа се въртя около Първанов и Станишев като пиар, та и двамата не прокопсаха като партийни лидери. ГЕРП са обърнали парламента на бит пазар. За 30 години демокрация, по-куци депутати от тия не е имало.
17
...на Позитанската Кукувица за държавата и парламента! На нея основна задача и е да се окопае в Партията-майка,да се саморазправи с " врага, с партиен билет" ,и после и да загуби изборите , ще са и виновни...ГЕРБ,Станишев, ЕК, ООН, и всякакви зелени човечета!
18
др.Милиончева-подписан е акт.11 за продължаване/размразяване/ на строителството на стадион Ботев-Колежа-Пловдив. Там има далавера-молим за проверка като веща в тази дейност
19
КЪДЕ СЕ СКРИ ФАТМАКА? ИЗНИЗАЛ СЕ ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД И ИЗБЕГНАЛ ЖУРНАЛИСТИТЕ? БСП СЕ СКРИХА, ФАТМАКА СЕ СКРИ, НЕ ЧЕ НЯКОЙ СЕ Е РАЗПЛАКАЛ ЗА ТЯХ, НО СТАНА НЯКАК СИ ПО-ТИХО!
20
Корупция, зависима съдебна система и несвободни медии. Това е констатацията на Държавния департамент на САЩ за България в годишния доклад за миналата година. Изводите за състоянието на страната ни са унищожителни.
21
Лапайте и народните суджуци еВани МИРИЗЛИВИ, Н@СР@НИ и КРАДЛИВИ ГЕЙберастки ПЕЕЕРАСИ......ЛАПАЙТЕ ГО ДО Т@Ш@ЦИТЕ, за да НЕ ЯДЕТЕ Л@ЙН@......МИРИЗЛИВА ИЗМЕТ.
22
ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ВИКАНЕТО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ВИКАНЕТО НА ЦИГАНКИТЕ В БУРГАС ЧЕ ИМ СПИРАТ ТОКА И ????? НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ РАЗЛИКА
23
" Суджукът" е само един , тъй че не бързай, ще има за всички ви!
24
ония комунисти от соца така се целуваха демонстративно и раздаваха куршуми в същото време.
25
отговор на коментар
Никой не ви дава правото да обиждате коготп и да е в публичното просъранство, ако няма какво да кажеш. Или си много невзрачен, че имаш нужда от изява въпреки, че не си интересен. Какъвто и да е, Алгагари е известен и всички знаят кой е. Сещаш ли се, че дори да пишеш с името си, никой не те познава. Жалко за теб. Но ти не си интересен, написаното в статията е истина. Нашата Деса се взела за "първа дама" и сътворява гафове след гафове. Милата, нали е от село, пък и обърка къде и какво е учила (което е под въпрос), защото математиката и куца. Няма нищо лошо да не знаеш, лошото е, че не желаеш да се учиш. Как да бъде забелязано грозното магаре, ако не си покаже маларията. Др. Президенте, озаптете съпругата си. Няма място, където да не сте сътворили гаф. Това говори лошо за Б-я, ако не сте забравили в качеството ви на какви се възползвате от скъпо струващите дестинации на които пътувате и кой плаща масрафите ви. Др. Радев, българският народ ви плаща не само екскурзиите. Оказа се, че от край време сте се възползвали от безотчетно държавни средства за 2 длъжности на Деса във ВВС. Да не говорим, че самият Г.Севлиевски Рогоносов не е имал нищо против. И днес говорите за морал и корупция. А квартирата на държавни разноски от ВВС (незаконното любовно гнездо). Делото за неправомерното разточителство на държавни средства във ВВС е било на ход, но изборът ви за президент го замрази. Един ден ще носите отговорност. Вероятно не съм единствената, която съзнава, че първите 7 г.са от голямо значение, а на Деса липсват много повече. Липсата на внимание, страдаща от липсата на самочувствие са избиване на комплекси. Ето тези нейни комплекси и манията й за величие ще ви изиграят лоша шега. Едно е любовница, друго е да ви я натресат за авторитет като съпруга. Много нейни действия съм сигурна, че са съзнателни, с които иска да покаже превъзходството си над вас в президентството. Цялата анархия от роднини, близки с руски паспорти, олигарси и познати в президентството стана прозрачно. Светнаха силните светлини и много неща се осветиха. Защо все още криете за корупцията с валута и часовници от шейха на служителите от НСБОП. Ако това не е корупция на тъмно, здраве му кажи. Ако не сте го осъзнали, прожекторите отдавна светнаха и на фона на светлината сте вие, с-вото ви и всички гафове. Така, че когато говорите, използвате прости клишета, много говорите и нищо смислено не казвате. Лесно е да се дават съвети, когато самият ти не носиш отговорност. Не забравяйте, останалите 50% не са от вашите дебили в блато !!!
26
Грешка: Да се чете Свиленски (получило се е Севлиевски)
27
Айде стига с тази Деса,целунала ,избърсала,и то съвсем елегантно.Е не е по протокол,но ако се гледа по подробно видеото се вижда ,че и словашкия президент малко изневиделица и много набързо и подава букета и се навира да я целуне,и наша "първа" в бързината прави гафа.Но самия словенски президент приема на шега ситуацията и тъй като има снимки ,пуска викторина ,но всичко е в кръга на шегата.Тук се почна с вулгарности,айде стига толкова!
28
НЯМА ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ КАТО С НАШАТА ПРОСТАКЕСА ......!!!НА ЦЯЛО Е ИЗПЕРКАЛА???ЗАЩО НИКОЙ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НЕ ВЗИМА ОТНОШЕНЕИЕ ПО ВЪПРОСА???
29
Реши се въпроса за броя на депутатите, вече са 120 без референдум.
30
Ако приемем, че най обичаният политик в България е Питека с мушамата, тогава какъв е Радев, чийто рейтинг е два пъти и половина по висок от този на Световния лидер от с. Хераково , общ. Божурище ? Бива да се знае, че Радев е избран от 2 063 032 българи. И неговият кyp могат да драпат само онези за които са гласували повече хора. За сега такъв няма, няма да има и в следващите 15-20 години. Смешно е мърлячи като Heдялковци и амуджи като авторът на горната статия да обсъждат генерал Радев.
31
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Не се коси ще те вкараме във кабината на бялото Волво и един предан Теляк ще ти свали кирта от миризливия ти гръб и ще те спари във Финландската баня тези екстри са подарък от руски колеги и не са майтап.Но ако не щеш ела на Женския пазар там даже щете напръскаме със Мъжки одеколон след ''процедурата'' която е по-кратка и гребенче за спомен.....!
34
Разтърсващи разкрития, разтърсващи анализи и мнения. Защо се ловите за дребнотемия и глупости уважаеми и неуважаеми сънародници. Жалка работа. Колко идиотщини се творят ежедневно и минават незабележимо, а Вие сте се хванали за едно червило.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16029
архив

Питат Радио Ереван: - Българите могат ли да донесат пръст от Луната? Отговорът на радиото е: - Могат, ама среден...

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1420
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
Астрологът на Даяна разгада бъдещето на сина на Меган и Хари
x