ГОРЕЩО
Николай Нанков с ДИАГНОЗА ОТКРОВЕНИЕ: Единственият останал държавник в България е Бойко Борисов
ТОП АНАЛИЗАТОР: Полезни идиоти подкрепят плановете на Радев да гушне цялата власт, да срине демокрацията и да ги обеси
Калин Стоянов от ДПС-Ново начало: Делян Пеевски застана до мене в най-трудните моменти
Патриарх Даниил: Велико благоговение ни обхваща под куполите на храма "Св. Александър Невски", отбелязвайки 100 години от освещаването му
Асим Адемов с РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: Парламентът е жалък - депутатите говорят като в селска кръчма след няколко изпити питиета
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 500 г фини кори, 250 г запарена коприва, 200 г натрошено краве сирене, 4 яйца, олио.
препоръчано
Начин на приготвяне: В купа се смесват яйцата, копривата, сиренето и 2-3 с.л. олио. Разбърква се добре с вилица. Това е плънката за баницата.
Корите се разпределят по двойки, като едната от тях се намазва с олио и се покрива с другата. Поръсват се с 3-4 с.л. от плънката и се завиват на руло. Така се навиват и останалите кори. Подреждат се в тава, намазана с мазнина. Баницата се пече на 180 градуса в предварително загрята фурна.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1114571
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
848820
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
375904
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1192446
на 04.10.2021