ГОРЕЩО
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Недялко Недялков за публичното заличаване на Колтуклиева от ПП: Това е полумъжко деяние, найотициновщина. В момента Сорос изсипва огромни пари у нас, в Сърбия и в Унгария
ПИК TV! Адвокат Мария Петрова с остър коментар: Министрите на здравеопазването са все повече сламени човеци (ОБНОВЕНА)
ГОРЕЩО В ПИК TV! Психологът д-р Ирена Соколова с експертен анализ - каква е психологията на тълпата и на поколението "Джен Зи": Поколенията са наречени със съответните имена заради родителската безпомощност (ВИДЕО)
СДС С ГНЕВНА ПОЗИЦИЯ: Прокремълският слугинаж в страната ни се бие до "последната капка кръв" срещу пълната ни евроинтеграция
Проф. Михаил Константинов срещу пърформансите в НС: Не отговарят на европейските стандарти
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 500 г фини кори, 250 г запарена коприва, 200 г натрошено краве сирене, 4 яйца, олио.
препоръчано
Начин на приготвяне: В купа се смесват яйцата, копривата, сиренето и 2-3 с.л. олио. Разбърква се добре с вилица. Това е плънката за баницата.
Корите се разпределят по двойки, като едната от тях се намазва с олио и се покрива с другата. Поръсват се с 3-4 с.л. от плънката и се завиват на руло. Така се навиват и останалите кори. Подреждат се в тава, намазана с мазнина. Баницата се пече на 180 градуса в предварително загрята фурна.
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1770196
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1275416
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
648562
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1500644
на 04.10.2021


